Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Depaco lansează produsul Wetterbest Gladiator - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Uncategorized |
|

Depaco lansează produsul Wetterbest Gladiator

Producătorul de țigle metalice Depaco, prezent pe piață prin brand-ul Wetterbest, a lansat produsul Wetterbest Gladiator, un sistem de învelitori metalice unic pe piața autohtonă.
Dragos Irimescu - Director General Depaco

Noua linie de producție face parte dintr-un program susținut de investiții de peste 1,5 milioane euro în perioada 2015 – 2016. Compania și-a propus să livreze din fabrica de la Băicoi peste 200.000 mp de Wetterbest Gladiator până la finalul anului 2016, prin intermediul rețelei naționale de parteneri distribuitori.

Gladiator aduce în prim plan profilul roman cu simetrie faţă de axa longitudinală și pe lângă design, un avantaj important îl constituie pierderile mai reduse de material comparativ cu ţigla metalică clasică. Astfel, clienţii Wetterbest au posibilitatea să achiziţioneze un produs premium la un preţ asemănător cu cel al unui produs clasic.

Durata medie de viață a noului produs este de 50 de ani, fiind potrivit deopotrivă pentru construcţii noi, cât şi pentru lucrări de renovare. Garanția este de zece ani pentru vopseaua pe bază de poliester și de 30 de ani pentru vopseaua pe bază de poliuretan.

„Prin lansarea noului produs, am devenit singurul producător autohton de patru profiluri distincte de țiglă metalică: Wetterbest Wind, Wetterbest Plus, Wetterbest Classic şi Wetterbest Gladiator. Vom continua să investim în produse de calitate, inovatoare, care să răspundă cererii în creștere de sisteme premium de învelitori. Ne dorim să ne consolidăm poziția pe piața rezidențială, iar diversificarea portofoliului de produse face parte din strategia noastră”, spune Dragoş Irimescu, inginer proiectant, director general Depaco.

Depaco a avut afaceri de aproximativ 84 de milioane de lei în 2014 și a înregistrat o cotă de piață de 17% pe acest segment

Compania deţine la fabrica din Băicoi cea mai mare capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii pentru acoperişuri din țară, respectiv 30 de linii automate şi patru hale de producţie, precum şi o linie modernă de fabricaţie de accesorii pentru drenaj.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii