Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Dent Estet deschide prima clinica din afara Bucureștiului cu investiții de 150.000 euro - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

Dent Estet deschide prima clinica din afara Bucureștiului cu investiții de 150.000 euro

Oana_Taban_dent_estet.JPG
Dent Estet deschide la Timișoara prima clinică dentară din afara Bucureștiului, respectiv cea de-a treia unitate specializată, după lansarea Dent Estet 4 Kids în 2008 și lansarea Dent Estet 4 Teens în 2012. Investiția se ridică la 150.000 de euro.

Obiectivele pentru primul an de funcționare a clincii Dent Estet 4 Kids Timișoara sunt o cifră de afaceri de 200.000 de euro și 1.000 de pacienți.

„Aproximativ 30% dintre pacienții clinicii Dent Estet 4 Kids din București vin din provincie pentru a beneficia de servicii stomatologice dedicate exclusiv copiilor. Din acest motiv, extinderea în afara Capitalei reprezintă un pas firesc în dezvoltarea Dent Estet. Am ales Timișoara pentru potențialul pe care îl are zona Banatului și Ardealului, la care se adaugă și proximitatea cu Serbia și Ungaria de unde ne așteptăm să atragem în primul an cel puțin 10% dintre pacienți”, a declarat Oana Taban (foto), Fondator și CEO Dent Estet.

Clinica va avea o echipă formată din 6 medici specializați în stomatologia pediatrică, 2 medici ortodonți, 2 medici anesteziști colaboratori și un psiholog și va oferi servicii dentare adaptate nevoilor specifice ale copiilor (endodonție, ortodonție, chirurgie și odontologie).

De la deschiderea din 2008, Dent Estet 4 Kids a înregistrat o medie anuală de creștere a cifrei de afaceri de cel puțin 20%, în prezent generând aproximativ 30% din cifra de afaceri a grupului. Pentru anul curent, ținta este de un milion de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii