Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Demetrian (BCR): Creșterea de 10% a creditelor de retail, în 5 ani, un trend normal - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Servicii financiare |
|

Demetrian (BCR): Creșterea de 10% a creditelor de retail, în 5 ani, un trend normal

Pentru creditele acordate populație pentru achiziționarea de locuințe și de bunuri, volumul a crescut într-un ritm normal în ultimii cinci ani, susține Dana Demetrian, vicepreședinte al Băncii Comerciale Române, Executiv Retail şi Private Banking.
bani.jpg

Anul acesta creditele de retail au ajuns la 10% peste nivelul din 2012, 4,5 milioane de români având un credit de consum sau imobiliar. Numărul include creditele de consum acordate de IFN-uri. 

10% în cinci ani este un trend normal. De ce credem că avem stabilitate? Creditele garantate față de ceea ce se întâmpla în 2012 au prins o pondere mai mare în total expunere, iar numărul de debitori cu restanțe a rămas restant”, a spus Dana Demetrian, vicepreședintele BCR, responsabilă de operaținile de retail ale celei mai mari bănci din România, care avea o cotă de piață de 16,5%, la finele anului trecut.

Volumul de credite garantate reprezintă 52% în prezent, comparativ cu 35%, în 2012, în timp numărul de debitori s-a menținut la 15-16%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii