Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Dana Deac vine la Forbes Heroes - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Filantropie |
|

Dana Deac vine la Forbes Heroes

Pe 16 mai, la Forbes Heroes, Dana Deac, președinta Fundației Orange, va vorbi despre lecțiile sale de viață și de carieră dar și despre implicarea sa în proiecte sociale.
dana deac

Contribuția Danei Deac în sectorul societății civile este marcată prin participarea in calitate de membru al juriului, la numeroase evenimente, precum „Gala Oameni pentru Oameni” (2003-prezent), „Gala Societății Civile” (2002-2013), „Gala World Vision Romania” (2001-2002), Gala Erste Stiftung (2009-2011).

Între 2005-2011 a fost membru în Comitetul Director al Fundației United Way Romania.  Între 2009-2011 face parte din juriul internațional alcătuit de Fundația Erste din Austria, juriu care a evaluat proiecte ale societăților civile din 12 țări central și est europene.

În luna ianuarie 2010, revista Avantaje i-a acordat premiul „Femeia anului 2009 pentru Responsabilitate și Implicare Socială”, recunoscându-i-se astfel efortul susținut pus în slujba binelui public de mai bine de 10 ani.

De la începutul anului 2007 până în 2014, a deținut funcția de Director al postului public TVR 1. Între 1998 și 2006 a fost reporter, producător executiv și prezentator la posturile de televiziune Antena 1 și Antena 3. I s-au decernat numeroase premii pentru activitatea jurnalistică.

Dana Deac a fost decorată de Regele Mihai I al României cu cele mai înalte distincții ale Casei Regale a României „Nihil Sine Deo” și „Crucea Casei Regale a României”.

Dana Deac este absolventă a Facultății de Istorie și Filosofie, Secția Filosofie-Istorie, din Universitatea București.

 

Motto:

Ca să treci de la „Cunoaște-te pe tine însuți” la „Schimbă-te pe tine însuți” îți trebuie o doză consistență, de curaj și determinare. 

Dana Deac este speaker în cadrul Forbes HEROES 2015, un eveniment despre inovaţie, curaj și excelență care promovează adevăratele modele ale actualei generații. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii