Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 (P) Cursa pentru o viaţă sănătoasă - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Forbes.com

Lifestyle |
|

(P) Cursa pentru o viaţă sănătoasă

Romeo Căzănescu, country director Herbalife România, Moldova și Ungaria, vorbește despre legătura dintre sport, business și stilul de viață sănătos.
DSC_0159

_DSC2645Cum se îmbină viața dumneavoastră profesională activă cu participarea la competiții sportive și care e cea mai importantă lecție din sport pe care ați aplicat-o și în business? Dar viceversa, din business în sport?

Dacă îți dorești ceva cu pasiune, îți faci timp pentru toate lucrurile importante. Participarea la competiții sportive nu îmi ocupă mult timp, însă pregătirea da. Astfel, am încercat să îmi stabilesc un program echilibrat: dimineața este dedicată sportului, iar după-amiaza familiei. Sportul m-a învățat un lucru foarte important: să nu renunț niciodată și să termin întotdeauna ceea ce am început. Este valabil și pentru viața profesională.  Atât sportul cât și jobul se ghidează după un principiu foarte important și anume strategia de lucru. Cu siguranță cea mai importantă lecție din business, pe care o aplic și în sport, este să am întotdeauna un plan înainte de a mă apuca de ceva. Importanța pregătirii unui business plan la început de an se regăsește și în pregătirea pentru o competiție. Am mereu în minte acest principiu – organizează cu atenție totul astfel încât să nu te surprindă nimic, în niciun moment!

Care sunt produsele preferate Herbalife în perioada în care vă pregătiți pentru triatlon? Dar în timpul antrenamentelor obișnuite?

În perioada de pregătire pentru triatlon consum produsele din gama de nutriție sportivă H24, Hydrate și Rebuild Strength. Hydrate este o băutură hipotonică, fără zahăr, pe care obișnuiesc să o consum atât în timpul antrenamentelor, cât și după. Mă ajută să mă hidratez rapid. Imediat după antrenament consum Rebuild Strength pentru refacerea masei musculare, mai ales dacă am avut un antrenament mai intens. În timpul antrenamentelor obișnuite consum CR7 Drive, un produs creat în colaborare cu Cristiano Ronaldo, care va fi lansat în curând și în România. Este o băutură hipotonică utilă în orice sport care presupune efort intens și susținut.

Cum a evoluat în ultimii ani legătura strânsă dintre Herbalife și sport, în România, în condițiile în care în afară există deja o tradiție în acest sens?

Brandul Herbalife este puternic asociat cu sportul. Implicarea companiei noastre în acest domeniu s-a întâmplat firesc, în paralel cu schimbarea mentalității. Românii au început să conștientizeze din ce în ce mai mult importanța mișcării pentru sănătate și, în principal, importanța unui stil de viață echilibrat: nutriție echilibrată, mișcare și relaxare de calitate. Derulăm de câțiva ani o campanie integrată sub conceptul: 80% Nutriție & 20% Sport și 100 % Atitudine.  Avem un atu puternic: susținerea Consultantului Wellness Herbalife, acel antrenor personal care este alături de tine cu sfaturi despre nutriție și sport și care te susține pentru atingerea obiectivelor tale.

În ultimii ani, am derulat multe proiecte care au avut ca obiectiv educarea şi promovarea importanței mișcării pentru sănătate. Suntem la a treia ediție a Triatlonului Herbalife, care anul acesta a avut loc pe
3 iulie la Brașov, și am organizat doi ani la rând evenimentul sportiv național Fit&Fun, care s-a desfășurat în 13 orașe. Am adus în România gama Herbalife24, prima gamă completă de nutriție recomandată atât sportivilor profesioniști, cât și pasionaților de sport care înțeleg importanța unei nutriții adecvate.  Am stabilit parteneriate de susținere a unor tineri sportivi români, oferindu-le un program de nutriție de înaltă performanță, special creat pentru nevoile specifice sporturilor de performanţă. Herbalife lucrează cu echipa de fotbal FC Viitorul, cu Anca Bucur, Miss Fitness Univers, și cu Ciprian Bălănescu, campion balcanic și campion național al României la triatlon, duatlon şi aquatlon. Herbalife colaborează cu aceștia pentru a dezvolta și optimiza un program personal de nutriție, prin intermediul unei game complete, special create pentru activitatea lor sportivă.

Care este cel mai bun obicei de sănătate Herbalife pe care vi l-ați însușit de când folosiți produsele?

Nu plec de acasă fără să-mi iau micul dejun, care constă în Shake-ul proteic F1, la care adaug fructe și câteva migdale și nuci. Trăim într-o eră în care timpul nu este de partea noastră, iar pentru mine este esențial să îmi pot prepara un mic dejun rapid. Shake-ul Herbalife Formula 1 este fără doar și poate cea mai bună soluție. În doar două minute masa este gata. Atunci când sunt pe fugă iau la mine un baton proteic, care îmi potolește foamea și, în același timp, mă ajută să îmi dezvolt masa musculară.

Pe cineva care vrea să își schimbe viața de mâine și nu știe de unde să înceapă pentru a fi mai sănătos, mai agil, cu o nutriție mai curată și aflată în concordanță cu nevoile organismului său, ce l-ați sfătui, având la dispoziție portofoliul de produse Herbalife?

Să înceapă cu pași mici, să nu creadă în poțiuni magice, să aibă încredere în produsele de specialitate, așa cum sunt cele de la Herbalife. Un bun start ar fi adoptarea unui mic dejun echilibrat, cu un număr controlat de calorii. Este foarte important să conștientizăm cât de benefic este pentru fiecare dintre noi micul dejun și cât de mult îți influențează întreaga zi. Organismul are nevoie de „combustibil” pentru a funcționa încă de la primele ore ale dimineții, iar acest combustibil trebuie să fie de cea mai bună calitate. Herbalife recomandă pentru micul dejun shake-ul Formula 1 sau Batonul Formula 1 Express, ceaiul instant pe bază de plante pentru o mai bună agilitate și concentrare, și băutura Herbal Aloe pentru hidratare. O nutriție echilibrată este cheia pentru un organism sănătos. Mâncând mai des, te poți controla mai bine la ora mesei și nu vei fi afectat de senzația de foame. Tocmai de aceea, avem soluții și pentru gustări nutritive și delicioase, cu un conținut caloric scăzut, care pot satisface pofta de dulce sau sărat, furnizând, în același timp, nutrienții necesari organismului: batoanele proteice cu ciocolată și alune, lămâie sau vanilie și migdale, boabe prăjite de soia sau supă de roșii.

 

Despre Herbalife®

Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2,5 milioane de membrii independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii