Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cu o investiție de circa 100.000 de euro, Floria a deschis un depozit engros de flori - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Lifestyle |
|

Cu o investiție de circa 100.000 de euro, Floria a deschis un depozit engros de flori

Grupul Floria, ce operează florăria online Floria.ro, divizia corporate și rețeaua de florării Floria în Stradă, a deschis primul său depozit engros de flori, în urma unei investiții ce depășește 100.000 euro.
Floria_depozit

Depozitul, situat în apropierea Pieței de flori de la Piața George Coșbuc, are o suprafață de 300 de metri pătrați și găzduiește peste 15.000 de fire de flori și 1.500 de plante.

Potrivit reprezentaților companiei, investiția va fi recuperată în următorii trei ani. Odată cu această locație, Floria a lansat și o locație virtuală, un magazin virtual B2B dedicat floriștilor, pentru achiziții de flori în regim engros.

Citește și: 5 to go a deschis primele cafenele din Pitești și Craiova. Următorul oraș pe listă este Timișoara

Noul depozit de plante și flori va deservi diviziile Grupului Floria, precum și revânzători din domeniu: ateliere de creație floristică, florării și designeri floriști, organizatori de evenimente și săli pentru evenimente.

Andreea Uceanu Director General Divizie offline Floria

 „Deschiderea depozitului este primul pas al Grupului Floria către vânzările engros, o zonă de business pe care intenționăm să o dezvoltăm. În primul rând, am vrut să creștem standardul în ceea ce privește modul de stocare a florilor, astfel încât să arătam că dacă florile sunt păstrate corect, acestea rezistă mai mult și au o prospețime îndelungată. Apoi, am vrut să arătăm o dată în plus că se poate face business la alb în tot ceea ce reprezintă vânzare de flori, cu totul facturat, taxele plătite și preturi corecte”, a declarat Andreea Uceanu, Director General Divizie Floria Offline.

Florile disponibile în depozitul Floria sunt importate de la producători reputați din Olanda, Columbia, Kenia și Ecuador. În plus, echipa Floria a încheiat contracte cu exportatori din Japonia, astfel încât în depozitul Floria vor fi aduse și flori importate direct din Japonia.

Magazinul online Floria.ro are o prezență de șase ani pe piața locală, iar din 2015, buchetele și aranjamentele companiei merg și către Casa Regală a României, compania fiind Furnizor Oficial pentru aceasta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii