Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cristian Chivu - Forbes.ro
Cautare, Contributor

500 miliardari |
|

Cristian Chivu

Cristian Chivu.jpg
Avere: 15-16 milioane de euro Vârstă: 30 de ani Reşedinţă: Bucureşti Domenii: Fotbal, imobiliare, publicitate

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, a reuşit un sezon de excepţie alături de echipa sa de club Internazionale Milano. Chivu şi compania, antrenaţi de celebrul tehnician Jose Mourinho, au reuşit o triplă istorică, obţinând titlul de campioni şi Cupa Italiei, precum şi trofeul Ligii Campionilor. În aceste condiţii, sezonul de succes i-a adus jucătorului român un bonus de 600.000 de euro pentru trofeul european, dar şi pentru câştigarea titlului şi a Cupei Italiei. Fundaşul echipei naţionale şi al celei italiene este, în prezent, cel mai bine plătit fotbalist român, el câştigând cinci milioane de euro pe sezon la echipa milaneză. Chivu, care a ajuns la Inter în 2007 pentru suma de 16 milioane de euro, este estimat de site-ul transfermarkt.de la o valoare de 15,5 milioane de euro. Căpitanul Naţionalei este primul român care câştigă cel mai râvnit trofeu european după o pauză de 16 ani.

Din păcate, anul 2010 a reprezentat şi un moment de răscruce pentru fotbalistul român. După un duel la minge într-o partidă din campionatul Italiei, Chivu a ajuns la spital cu o fractură a osului parietal şi hematom sub ochiul drept. Operat de urgenţă, fotbalistul a fost nevoit să stea departe de gazon circa trei luni. Chivu şi-a început cariera profesionistă de fotbalist la echipa CSM Reşiţa şi a fost antrenat pentru o perioadă chiar de tatăl său, Mircea Chivu, decedat când Cristian avea numai 17 ani. Căpitanul Naţionalei a mai trecut pe la Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam şi AS Roma.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii