Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cosmeticele intră pe elefant.ro - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Cosmeticele intră pe elefant.ro

cosmetice.jpg
Site-ul cunoscut ca retailer online de produse culturale, tehnologie şi de modă îşi extinde oferta cu produse de îngrijire personală. 

Elefant.ro, care se poziţionează ca “mall-ul online dedicat familiei”, a introdus categoriile produse bio-cosmetice, cosmetice profesionale, dermato-cosmetice, produse de îngrijire personală, de protecție solară şi de make-up. Brandurile includ nume precum Mario Bădescu, Ivatherm, Dove, Palmer’s, Weleda, Olay, Philips şi Braun.

Până acum pe site au fost disponibile produse din categoriile cărți, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete, produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și produse de îngrijire personală. Magazinul are în plan pentru următoarele două luni peste 100 de promoții pe categoria cosmeticelor și produselor de îngrijire personală, în care vor fi aplicate reduceri între 20% și 70%.

Elefant.ro a fost lansat acum patru ani şi are o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro în 2013.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii


    Notice: Undefined offset: 0 in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 127