Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cosmetic Plant, afaceri de aprox. 7,2 mil lei în primele nouă luni din 2015 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Afaceri |
|

Cosmetic Plant, afaceri de aprox. 7,2 mil lei în primele nouă luni din 2015

Cosmetic Plant, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, a raportat afaceri de aproximativ 7,2 milioane lei în primele nouă luni ale lui 2015, în creștere cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut.
Fabrica_Cosmetic Plant

„Această evoluţie a fost determinată de mai mulţi factori printre care se numără lărgirea reţelei de distribuţie, creşterea numărului de lanţuri de hipermarketuri cu care colaborăm şi, respectiv, mărirea gamei sortimentale Cosmetic Plant comercializată de către magazinele partenere.”, spune Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant.

Potrivit spuselor sale, primele trei trimestre au fost marcare și finalizarea unei noi investiții în retehnologizarea liniei de porducție din fabrica din Cluj-Napoca. Proiectul a fost cofinanțat de Uniunea Europeană și a avut drept obiectiv achiziționarea a două utilaje. Astfel, fabrica a fost dotată cu un utilaj de umplut tuburi cu alimentare automată şi de un utilaj de umplut pliculeţe cu creme şi lichide.

„Investiția în cele două utilaje s-a ridicat la 700.000 lei.  Utilajul de umplut tuburi va creşte capacitatea pe acest segment cu 60%, în timp ce utilajul de umplut pliculeţe ne va ajuta să ne creştem vizibilitatea cu ajutorul unor campanii de sampling”, mai spune directorul general al companiei.

Anul trecut, compania a realizat o altă investiție confinanțată prin fonduri UE, în valoare de circa 600.000 lei, care a avut drept scop creșterea capacității de producție și retehnologizarea liniei existente.

Cele mai bine vândute produse ale companiei au fost din gama anticelulită, care a fost extinsă cu șase produse noi în luna iunie. Astfel că, această gamă a înregistrat creșteri cu 190% mai mari față de perioada similară a anului trecut. Seriile Argan şi Q10 + ceai verde au înregistrat creşteri de 28%, respectiv 23%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii