Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Consiliul Concurenței analizează tranzacția internațională dintre grupurile Schlumberger și Weatherford - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Consiliul Concurenței analizează tranzacția internațională dintre grupurile Schlumberger și Weatherford

Consiliul Concurenței analizează operaţiunea prin care grupurile Schlumberger și Weatherford vor crea în comun două companii care vor opera pe piețele din Statele Unite ale Americii și Canada.
shutterstock_foraj_petrolier

În cadrul noilor companii, Weatherford va contribui cu portofoliul său de servicii de finalizare multifază a forajelor (multistage completions), cu ale sale capacități regionale de producție și cu lanțul său de aprovizionare, iar Schlumberger va transfera accesul la tehnologiile sale de suprafață și de foraj, la procesele sale operaționale eficiente și la fluxul avansat de activitate de geo-inginerie.

Weatherford activează în sectorul petrolier ce furnizează echipament și servicii folosite în foraj, evaluare, finalizare a forajelor, producție și intervenție asupra puțurilor de petrol și gaze naturale.

Schlumberger, liderul pieței de utilaj petrolier din România, activează în domeniul produselor și serviciilor petroliere ce oferă tehnologie, soluții informative și management integrat al proiectului pentru clienții din sectorul petrolului și gazelor naturale. Activitatea companiei este axată în principal pe evaluarea zăcămintelor, servicii de foraj, producție și alte tehnologii de foraj și în legătură cu zăcămintele, în plus față de activitatea grupului Cameron. 

Cameron România, parte a grupului Schlumberger, deține are do­uă fabrici în țara noastră, iar afacerile din 2015, cel mai recent an pentru care există date, au crescut cu 6%, comparativ cu anul anterior, ajungând la aproape 1,3 miliarde de lei, obținând un profit net de 332 mi­lioane de lei.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea de observaţii şi puncte de vedere de la companiile terţe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa pe piaţă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii