Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unui depozit închiriat de Dacia de către Globalworth, o tranzacție de 42,5 milioane de euro - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Plasamente |
|

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unui depozit închiriat de Dacia de către Globalworth, o tranzacție de 42,5 milioane de euro

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Globalworth, unul dintre cele mai importante fonduri de investiții imobiliare din România, a preluat de la grupul Elgan un depozit închiriat de Dacia, în județul Argeș.
Modele noi de la Dacia

Autoritatea de concurenţă a concluzionat că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia.

În februarie, Globalworth Real Estate Investments Limited a achiziționat, pentru 42,5 milioane de euro, de la Grupul Elgan un depozit dezvoltat pe raza localității Oarja (județul Argeș), în aproprierea autostrăzii Bucureşti-Piteşti, care este închiriat de Dacia. 

Globalworth este o companie de investiții integrată, axată pe achiziționarea, dezvoltarea și gestionarea activelor imobiliare în Europa, cu accent pe România. Prin intermediul filialelor sale, Globalworth deține 15 investiții, toate situate în România, constituind, în principal, clădiri de birouri clasa A, urmate de segmentul rezidențial și de segmentul industrial. Cu excepția unui parc industrial situat în Timișoara, toate activele sunt situate în București.

Grupul Elgan a vândut Elgan Automotive KFT şi Elgan Automotive. Elgan Automotive KFT este o firmă înființată doar pentru a dezvolta și de a închiria către Dacia Automotive o facilitate industrială construită în conformitate cu cerințele chiriașului. Obiectul de activitate al Elgan Automotive KFT constă în servicii de management imobiliar prestate pe bază de onorariu sau contract. Elgan Automotive KFT deține 100% din capitalul social al Elgan Automotive, o companie care deține terenul pe care se află depozitul Dacia și care a încheiat un contract de închiriere pe termen lung cu Dacia Automotive.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii