Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Conflict la CNA: Dorina Rusu a cerut demisia președintelui Laura Georgescu - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Media şi entertainment |
|

Conflict la CNA: Dorina Rusu a cerut demisia președintelui Laura Georgescu

Dorina Rusu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), a cerut, la ședința de miercuri, demisia președintelui CNA, Laura Georgescu, informează AGERPRES.
cna-dc.jpg

„Până acum, de doi ani de zile nu a mai condus (ședința — n.r.), mi s-a părut, mai ales în contextul ordonanței date azi noapte de Guvern, mi s-a părut total nepotrivit ca dânsa, care este acuzată de abuz în serviciu, să conducă această ședință, ca atare i-am solicitat să nu o facă. (…) Eu consider că dânsa ar trebui să plece din fruntea instituției, mai ales că una dintre acuzațiile care i se aduc este cea de abuz în serviciu în activitatea pe care și-a desfășurat-o în această instituție”, a declarat Rusu.

Un alt membru al CNA, Valentin Jucan, le-a propus colegilor săi să demisioneze.

Valentin Jucan: „Este halucinant, scandalos, fără precedent ce se întâmplă în CNA, acestea nu sunt niște declarații politice pe care le fac, nu au legătură cu politica, ci exclusiv cu funcționarea decentă a unei instituții care din nou a ajuns, de această dată la mod declarativ și oficial, pe mâna Laurei Georgescu, persoană urmărită penal care văd că a și prins aripi de azi noapte, de când au intrat în vigoare noile ordonanțe, ea beneficiind în parte în cadrul procesului de acele ordonanțe. (…) CNA nu mai are nicio șansă să funcționeze, eu le-am și propus, de altfel, membrilor Consiliului să demisionăm cu toții și să lăsăm Parlamentul împreună cu societatea civilă, cine mai dorește, să dezbată și să numească niște noi membri ai Consiliului. Evident că nici acest lucru nu s-a dorit”.

Laura Georgescu a spus: „Nu am temei legal să supun la vot propunerea care s-a făcut, (…) nu există temei legal, când au temei legal le pun la vot solicitările”.

Deoarece nu a fost supusă la vot propunerea privind președintele de ședință, Valentin Jucan, Dorina Rusu și Florin Gabrea au părăsit reuniunea. Aceasta a putut continua, deoarece în sală rămăseseră opt membri ai CNA.

CITEȘTE: CAUT SLUGĂ FULL TIME!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii