Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Compania de turism Tușnad SA a debutat pe piața AeRO a BVB - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Macroeconomie |
|

Compania de turism Tușnad SA a debutat pe piața AeRO a BVB

Compania de turism Tușnad SA (TSND) a debutat luni, 7 septembrie 2015, pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), în urma transferului de pe piața Rasdaq.

Tușnad SA este o companie de turism cu capital integral românesc și are ca acționar majoritar SIF Transilvania (SIF3).

„Considerăm că piața AeRO este soluția ideală pentru tranzacționarea acțiunilor companiei, cu tradiție în turismul balnear românesc”, spune Nicu Rădulescu, președintele Consiliului de Administrație al companiei Tușnad.

Cu ocazia debutului pe AeRO, Tușnad SA a semnat o declarație, prin care se angajează să aplice Principiile de Guvernanță Corporativă pentru AeRO și să includă pe website-ul său o secțiune dedicată investitorilor.

Principalele active din patrimoniul Tușnad SA sunt hotelul Tușnad, hotelul O3zone și baza de tratament.

Hotelul Tușnad are 216 locuri de cazare, clasificate la două și trei stele, fiind destinat în principal turiștilor veniți prin Casa Națională de Pensii Publice.

Baza de tratament este destinată efectuarii procedurilor medicale, utilizând factorii naturali de cură precum băi carbogazoase, bazin kinetoterapie, mofetă.

Cea mai nouă investiție este în hotelul O3zone , cu o capacitate de 234 de locuri, destinat unui segment turistic orientat spre refacerea sănătății prin schimbarea stilului de viață. Hotelul are trei săli de conferințe, Spa cu piscină, jacuzii, saună, dușuri emoționale cât și un centru de terapii Ana Aslan.

Casa de brokeraj SSIF Broker (BRK) este Consultantul Autorizat care a asistat Tușnad în procesul de transfer pe piața AeRO și va continua să acorde asistență companiei pentru încă 12 luni.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii