Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 CNA a amendat România TV cu 40.000 lei pentru dezbaterile generate de „filmulețele” lui Sebastian Ghiță - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

CNA a amendat România TV cu 40.000 lei pentru dezbaterile generate de „filmulețele” lui Sebastian Ghiță

Televiziunea România TV a fost amendată, marţi, de Consiliul Naţional al Audovizualului (CNA) cu 40.000 de lei pentru emisiunile în care au fost difuzate opt înregistrări cu Sebastian Ghiţă şi cu 7.500 de lei pentru emisiunile „România de poveste”, difuzată în 3 decembrie, şi „Ultima oră”, difuzată în 6 decembrie, analizate în urma unor reclamaţii CSM şi DNA, instituţii pentru care forul a decis acordarea dreptului la replică, informează NEWS.RO.
cna-dc.jpg

Membrii CNA au decis că România TV a încălcat legislația audiovizuală în emisiunile în care au fost dezbătute „filmulețele” lui Sebastian Ghiță, formulându-se acuzații la adresa DNA și SRI.

Radu Herjeu a propus o amendă de 40.000 de lei și Oroslya Borsos a propus o amendă de 80.000 de lei. A fost votată amenda de 40.000 lei de următorii membrii CNA: Florin Gabrea, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu Monica Gubernat și Răsvan Popescu.

Pentru amenda de 80.000 de lei au votat: Orsolya Borsos, Dorina Rusu și Valentin Jucan. A fost adoptată sancțiunea de 40.000 lei împotriva România TV.

Citește cât valorează palmaresul echipei Steaua

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii