Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cinci motive să renunți din prima zi la noul job - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

Cinci motive să renunți din prima zi la noul job

Când ești în căutarea unui nou loc de muncă, ești mai sensibil decât ceilalți față de ce ar putea implica acest lucru. Dorești să obții jobul - trebuie să-ți plătești facturile. Iată cinci semne care ar trebui să facă prima ta zi de muncă să fie și ultima.      
joburi.jpg

1. Începi prima zi de muncă și observi că ai fost mințit. Jobul nu este ceea ce ți s-a spus că va fi – nici măcar pe aproape. De exemplu, cineva care a fost angajat pentru un post de entry-level în marketing, de fapt, a ajuns într-un call center unde se vindeau asigurări.

2. Ajungi la noul loc de muncă și ești lovit din toate părțile de tensiuni și probleme. Oamenii în jurul tău țipă, se ceartă și toată lumea arată mizerabil. Lucrurile nu vor deveni mai bune decât le vezi în prezent.

3. Începi munca și ți se dă contractul la semnat, dar ceea ce scrie în contract nu se potrivește cu ce ți-a fost promis la interviu. Nu sunt trecute în contract nici același salariu, nici aceleași beneficii și nu regăsești alte detalii importante discutate deja. Nu mai sta pe gânduri! Ar fi bine să pleci.

4. Apari binedispus în prima ta zi de muncă și ți se spune că trebuie să fi fost o greșeală – nu te aștepta nimeni și de fapt nu știi când va fi într-adevăr prima zi de muncă sau  dacă ai primit măcar jobul.

5. Ajungi la birou și ți se spune: „Nu vei fi plătit pentru ziua de azi pentru că este parte din procesul acomodare”. Poți să cauți ușa. Acești oameni nu te merită nici măcar pentru următorul minut, mai ales pentru opt ore pe zi.

Articol tradus și adaptat de pe Forbes.com.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii