Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Christian Tour: Cererile pentru destinația Dubai-EAU a crescut cu peste 220% - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Travel |
|

Christian Tour: Cererile pentru destinația Dubai-EAU a crescut cu peste 220%

Creșterea pe destinația Dubai-EAU a fost de 220% pentru agenția Christian Tour, potrivit datelor furnizate de turoperator.
Burj Khalifa

„În ultimii ani, Dubai şi Emiratele Arabe Unite au devenit o destinaţie tot mai interesantă și pentru turiştii români. Cererea pentru această zonă a început să crească începând din 2013 şi a fost în continuă creştere până în prezent, în anul 2014 înregistrându-se un boom de pasageri. Numărul celor care au plecat prin Christian Tour a crescut în 2014 cu circa 200% faţă de anul anterior. Pentru prima parte a anului 2015, trendul a rămas ascendent”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Pachetele turistice din oferta Christian Tour pornesc de la 495 de euro și o cheltuială medie de 700 de euro de persoană pentru un sejur de o săptămână, Dubaiul devine un lux accesibil pentru turiștii români, prin programele Pegas Holidays, brandul specializat în vacanțe de lux al Christian Tour. Cererea a explodat în ultimii doi ani, în 2014 înregistrându-se creșteri de 200% față de anul anterior.

„Hotelurile din Dubai sunt foarte noi, pentru că infrastructura turistică s-a dezvoltat în ultimii 10 ani. De asemenea, multe dintre ele fac parte din lanţuri de hoteluri renumite (Hilton, Sheraton, Marriott, Golden Tulip etc.) şi respectă standardele impuse la nivel mondial. Hotelurile de 3 şi 4 stele sunt cele mai căutate de turiştii din Europa şi America, pentru că sunt echivalente unei categorii superioare din ţările lor de origine. Au servicii foarte bune, camere foarte mari, iar majoritatea au piscină pe acoperiş şi spa în interior”, precizează CEO-ul Christian Tour. Potrivit reprezentanților agenției, tarifele pentru excursiile opționale variază între 65 și 175 euro de persoană.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii