Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Christian Mazauric este noul CEO al Brico Dépôt România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Uncategorized |
|

Christian Mazauric este noul CEO al Brico Dépôt România

Noul CEO va ocupa poziția lăsată liberă de Patrick Papot, al cărui mandate s-a axat pe transformarea celor 15 unități Bricostore pe care Kingfisher le-a achiziționat în 2013.
Christian Mazauric

Printre responsabilitățile pe care le are Christian Mazauric în noua poziție pe care o va ocupa se numără și mai bună adaptare a formatului specific Brico Dépôt la piața locală, precum și alinierea operațiunilor la celelalte zone în care compania este prezentă.

Christian Mazauric are peste 20 de ani experiență profesională, deținând anterior funcția de Chief Finance Officer la B&Q Regatul Unit & Irlanda. Anterior, a petrecut 11 ani la Castorama Franța și alți șase la Marks & Spencer în Regatul Unit.

Numirea lui Christian Mazauric face parte din planul noului CEO Kingfisher Veronique Laury, de a crea o echipă de management dinamică, ce va transforma business-ul Brico Dépôt într-o companie unitară la nivel internațional.

Topul retailerilor din bricolaj – cine a avut cele mai mari afaceri în 2014

„Kingfisher se află în proces de standardizare a formatelor din zonele unde operează, întrucât a devenit tot mai evident că piețele în care suntem prezenți au o structură similară. În prezent, depozitele noastre  Brico Dépôt din Franța, Spania, Portugalia și România au un model de business diferit. Formatul va deveni unul unitar în toate aceste piețe”, explică CEO-ul Kingfisher, Veronique Laury.

„Ca CEO al Brico Dépôt România, prioritatea mea este creșterea și dezvoltarea companiei. Grație predecesorului meu, transformarea celor 15 unități achiziționate în 2013 a fost accelerată și finalizată cu succes înainte de termen. Obiectivul meu va fi de acum adaptarea formatului Brico Depot la specificul pieței locale, acordând o atenție deosebită consilierii clienților și serviciilor oferite profesioniștilor și amatorilor în bricolaj”,, spune Christian Mazauric.

Topul publicității TV pentru magazinele de bricolaj (semestrul I – 2015)

Christian Mazauric a absolvit Universitatea Lumière din Lyon, deținând de asemenea o specializare în control financiar obtinută în cadrul unei școli de business din Franța. Și-a dezvoltat cariera începând din 1995, activând timp de 8 ani în operațiuni comerciale în Europa de Vest și a urcat în ierarhie până la poziția de  Chief Finance Officer, funcție pe care a exercitat-o timp de 8 ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii