Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 #CES2017 - Cele mai interesante produse tech de frumusețe: peria smart sau oglinda ce tratează problemele tenului - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

#CES2017 – Cele mai interesante produse tech de frumusețe: peria smart sau oglinda ce tratează problemele tenului

În perioada 5-8 ianuarie, viitorul tehnologiei se vede la Consumer Electronics Show (CES 2017), cel mai mare eveniment de profil din lume, ce are loc anual în Las Vegas, Nevada.
HiMirror

Iar CES nu mai este de ceva timp doar un eveniment dedicat electronicelor. Pe lângă telefoanele inteligente, tablete și laptopuri, salonul oferă o atenție din ce în ce mai mare sectorului auto, dar și tuturor celorlalte lucruri din casa noastră, dacă vorbim despre IoT (Internet of Things – n.red.).

Jurnaliștii de la Forbes.com, care se află mai aproape de eveniment, au făcut o listă cu cele mai interesante produse tech de frumusețe ce vor fi prezentate la CES 2017. Iar pentru câteva sute de dolari, produsele inteligente de beauty promit frumusețe în casa ta, fără drumuri la specialiști.

Oglinzile smart iau locul medicilor dermatologi

În cap de listă de află produsul HiMirror, una dintre primele oglinzi smart, a cărei ediție Plus, alături de accesoriul HiSkin, tocmai au fost anunțate la CES. Oglinda oferă utilizatorilor o analiză personalizată a tenului doar prin efectuarea unei fotografii. Îți spune ce probleme și caracteristici are fața la nivel de suprafață (culoare, arsuri solare, pori și riduri), apoi îți recomandă ce să tratamente să urmezi și cu ce tip de produse pentru a avea un ten mai sănătos. Modelul Plus, ce va costa 259 de dolari, are o funcție nouă față de cel Basic, care te ajută să reglezi luminozitatea oglinzii în funcție de mediul în care te afli (la apus de soare, într-o zi însorită, la birou, într-un local etc.). De asemenea, noua variantă a produsului are o memorie mai mare de stocare a analizelor făcute de această de-a lungul timpului, pentru tenul tău.

HiMirror 2

Accesoriul portabil HiSkin, ce va putea fi achiziționat pentru 50 de dolari, poate fi conectat la HiMirror pentru ca diagnosticul asupra pielii să fie și mai precis. Cei de la Forbes.com scriu că, cu un singur click, aparatul ne poate spune mai multe despre nivelul de hidratare al pielii, despre cearcăne, despre cicatricile lăsate de acnee sau despre factorii din mediul înconjurător ce ne afectează tenul. Simon Shen, CEO-ul HiMirror, spune, pe scurt, că noile produse pot oferi informații pe care altfel le-am putea afla doar prin vizite costisitoare la medici dermatologi.

samsung-s-skin

Samsung S-Skin, un alt produs dedicat pielii, merge puțin mai departe și oferă, pe lângă diagnosticare, și tratarea problemelor tenului. Mai exact, dispozitivul este dotat cu un ac în miniatură, ce acționează în profunzime cu ingrediente speciale pentru a trata imperfecțiunile. De asemenea, datele despre procesul de „vindecare” sunt măsurate în timp real. Produsul promite să trateze ridurile și petele și să purifice tenul.

Peria de păr smart care-ți „dă peste mână”

Peria smart kerastase

Tot de la CES 2017, jurnaliștilor de la Forbes.com le-a atras atenția și peria The Kérastase Hair Coach de la L’Oreal, care poate fi denumită un expert în ale perierii podoabei capilare. Peria smart, ce va fi vândută la un preț sub 200 de dolari, ajută utilizatorii să-și îmbunătățească tehnica de periere, vibrând atunci când perierea este dură. Produsul este rezistent la apă și are încorporat un microfon, pentru a înregistra sunetele emise de electrizarea părului, uscare sau păr degradat. Pentru toate acestea, utilizatorului îi sunt furnizare și soluțiile pentru reparare.

Photo: HiMirror, Youtube Samsung S-Skin, L’oreal.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii