Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 CES 2015: Intel a lansat cea de-a cincea generație a gamei de procesoare Intel Core - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

CES 2015: Intel a lansat cea de-a cincea generație a gamei de procesoare Intel Core

Intel a lansat în cadrul Consumer Electronics Show 2015(CES) cea de-a cincea generație a gamei de procesoare Intel Core. Construită pe 14nm, noua generație de procesoare oferă performanțe superioare, imagini uimitoare și o autonomie crescută a bateriei.
intel corporation

Noile procesoare au la bază Microarhitectura Broadwellși tehnologiile Intel RealSense, Intel Wireless Display (Intel WiDi).

A cincea generatie a gamei de procesoare Intel Core_dieCea de-a cincea generație a gamei de procesoare Intel Core este construită pentru viitoarele dispozitive de computing, oferind experiențe eficiente pentru o gamă variată de sisteme, precum notebookuri, 2 în 1, Ultrabook-uri, Chromebook-uri, All-in-One și mini PC-uri.

Intel a început, de asemenea, livrarea către producătorii de sisteme a viitoarei generații de procesoare pe 14nm dedicată tabletelor, cu nume de cod Cherry Trail. Noul SoC (system on a chip) va oferi noi experiențe cu ajutorul tehnologiilor Intel RealSense, Intel Context Aware, fără fire și parole.

Primele produse bazate pe Cherry Trail vor fi lansare în prima jumătate a anului 2015.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii