Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cel mai mare jucător din online-ul românesc a avut afaceri de aproape 2 mld. lei anul trecut - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Cel mai mare jucător din online-ul românesc a avut afaceri de aproape 2 mld. lei anul trecut

Cifra de afaceri a eMag, cel mai mare jucător din online-ul românesc, a ajuns anul trecut la 1,95 miliarde de lei, în toate ţările în care compania este prezentă, cu circa 56% mai mult faţă de 2014, potrivit lui Iulian Stanciu, CEO eMag.
Iulian Stanciu_Director General eMAG_1

Acest rezultat s-a datorat, în primul rând, extinderii regionale, unde s-au dus jumătate din investițiile de 48 milioane de euro. În ceea ce privește România, cifra de afaceri a fost de 1,39 miliarde de lei, cu 28% mai mult față de anul anterior. „Ecommerce este un model de tehnologie care salvează timp şi bani. Investim în tehnologie dezvoltată şi exportăm acest model în Bulgaria, Ungaria şi Polonia”, a declarat marți Iulian Stanciu (foto).

Strategic, eMag a investit 6 milioane de euro în dezvoltarea de noi categorii, în dezvoltarea brandului, dar și în dezvoltarea logistică şi trainuirea angajaţilor.

„Pentru Naspers, România este o piaţă cheie. Comerțul electronic va avea cea mai rapidă creştere din regiune în următorii ani”, a declarat și Bob van Dijk, CEO Naspers. Astăzi, compania pune la dispoziția clienților peste un milion de produse şi 17.000 de branduri.

”Într-un an vrem să ajungem la 4.000 de magazine partenere. Marketplace eMag este cea mai mare oportunitate de creştere pentru orice comerciant”, a mai spus Iulian Stanciu. Totodată, pentru îmbunătăţirea timpului de livrare, eMag va ajunge la 200 de puncte de livrare în Bucureşti şi în ţară până la sfârșitul lunii octombrie, din care 120 cu Poşta Română.  Astăzi, echipa eMag numără 2.900 de oameni, 83% reprezentând echipa din România.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii