Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Ce specificații are noul aparat foto compact din gama Cyber-shot RX de la Sony - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Gadget |
|

Ce specificații are noul aparat foto compact din gama Cyber-shot RX de la Sony

RX1R II se alătură modelelor originale RX1 ȘI RX1R, unele dintre cele mai compacte camere full frame din lume. Dispozitivul este dotat cu un senzor de rezoluție înaltă de 44,2 megapixeli și are un obiectiv fix de 35 de mm ZEISS Sonnar T F2.
RX1RII_top

Aparatul, echipat cu primul filtru optic low-pass variabil de pe întreg mapamondul care poate fi setat pe modul „off”, „standard” sau „high” și permite bracketing, vine cu o creștere de 30% a vitezei de răspuns a funcției AutoFocus, față de modelele anterioare premiate la RX1.

Camera are un vizor retractabil XGA OLED, folosește un senzor cu iluminare din spate Full-Frame de 35 de mm Exmor R CMOS  și un procesor de imagine BIONZ X. Astfel că, dispozitivul surprinde imagini la rezoluții înalte și niveluri ISO ridicate, fiind de 3,5 ori mai rapid față de  RX1R.

Acesta este primul model din gama RX de compacte Sony care include funcții Fast Hybrid AF. Senzorul camerei include 399 de puncte de detecție în plan focal care acoperă în jur de 45% din suprafața imaginii.

Filtrul optic low-pass variabil permite fotografului să ajusteze manual balansul rezoluției imaginii și prezența efectului de moire sau artefacte cromatice pentru a corespunde obiectului de fotografiat.

Pe partea de video, senzorul avansat al camerei surprinde clip-uri detaliate cu un nivel scăzut de zgomot. Modurile de înregistrare compatibile video sunt full HD 1920×1080 cu 60, 30 sau 24 cadre pe secundă în formatul XAVC S.

În plus, noua cameră este compatibilă Wi-Fi și NFC, putând fi conectată la smartphone pentru transferul imaginilor.

Camera Full-Frame Sony RX1R II va fi disponibilă din decembrie 2015 la un preț estimativ de 3.500 euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii