Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Ce implică noul parteneriat între Dropbox și Adobe - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Ce implică noul parteneriat între Dropbox și Adobe

Reprezentanții Dropbox și Adobe au anunțat, astăzi, un nou parteneriat, transmite venturebeat.com.
shutterstock_201284540

În urma acestui parteneriat, utilizatorii vor putea să deschidă fișiere PDF direct din Adobe Acrobat și Acrobat Reader care sunt deja stocate online în conturile lor de Dropbox.

La începutul acestei luni, Adobe a dezvăluit noile aplicații pentru mobil Fix și update-uri pentru Photoshop. În iunie, Dropbox a depășit 400 de milioane de utilizatori.

Dropbox permite, printre altele, accesul la rapid la fișierele stocate online, partajarea acestora, marcarea fișierelor favorite și salvarea lor offline, cât și sincronizarea automată a imaginilor noi din cameră și posibilitatea conturilor multiple.

Site-ul de file sharing în cloud Dropbox a fost fondat în 2007 de Drew Houston și Arash Ferdowsi.

Drew Houston este unul dintre cei mai noi și mai tineri miliardari din Silcon Valley. La vârsta de 32 de ani, el are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari potrivit topului Forbes. În urma ultimei serii de finanțări, compania sa din San Francisco poate fi evaluată în jurul a 10 miliarde de dolari.

De-a lungul timpului el a primit finanțări de la investitori precum Sequoia Capital, Index Ventures, Goldman Sachs, BlackRock și Accel Parteners.

Huston a început să meșterească calculatoare încă de la cinci ani și s-a implicat în start-up-uri din liceu. Dropbox este al cincilea start-up al său.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii