Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Ce este nou la noul ForbesLife? - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Redactor-șef al revistei lunare ,,ForbesLife" & redactor-şef al revistei trimestriale ,,UP by Forbes".

Shopping |
|

Ce este nou la noul ForbesLife?

După patru ani pe piața din România și nenumărate exclusivități din lumea bijuteriilor, reportaje inedite din inima manufacturilor orologere, povești ale unor personaje de succes, review-uri ale celor mai bune restaurante din București și din marile Capitale, plus cartografierea la pas a unor destinații spectaculoase din lumea largă și consemnarea tuturor creațiilor, lansărilor și noutăților cool, ForbesLife se reinventează.
IMG_9242

Pentru că oamenii care ne citesc sunt adevărați cetățeni ai lumii, tot mai interesați de o abordare completă a ceea ce înseamnă lifestyle, ForbesLife ține pasul cu ei, devenind mai dinamic, mai „viu“, mai conectat la tot ceea ce se întâmplă în București, dar și în Paris, Londra, New York și în toate colțurile „hot“ ale planetei. Totul este testat, verificat, gustat și evaluat de către echipa noastră, din experiență proprie, cu emoție, uneori cu umor, dar mai ales cu multă sinceritate.

FORBES LIFE septembrieSuntem acolo unde se întâmplă lucruri, acolo unde se lansează noi concepte și produse de top, acolo unde se ia pulsul luxului. Trăim între două avioane, mereu între mai multe lumi, pe care ne dorim să ți le descriem cât mai bine, cât mai detaliat și cu cât mai multă emoție autentică. Suntem în locurile care contează și ceea ce ne dorim cel mai mult este să fim primii care spun povestea. Pentru că ne place la nebunie să scriem povești.

Și, indiferent dacă este vorba despre prezentarea unui ceas, despre o destinație exotică sau o lansare importantă, ne place să-ți aducem și amănuntele de culise, astfel încât tu, cititorul nostru, să trăiești, preț de o pagină, două sau zece, o experiență cu totul nouă. Vrem să te facem parte din poveste.

Începând din această toamnă, ți-am pregătit multe rubrici noi și inedite, texte alerte și o identitate vizuală nouă, tratând, ca și până acum, lifestyle-ul în ansamblul său: de la modă, orologerie, bijuterii fine și călătorii până la artă, fotografie, design, coolhunting, viață sănătoasă și experimente de beauty.

Tot ce înseamnă „viața bună“ se află pe radarul nostru, pentru că noi nu doar scriem despre „the good life“, ci trăim „the good life“. Cunoaștem toate dedesubturile acestei lumi a luxului și suntem adesea primii care au acces la exclusivități. Ca dovadă, la peste jumătate dintre evenimentele la care participăm în afara țării suntem singura publicație din România care relatează de la fața locului, ceea ce ne face să ne simțim mândri și să ne dorim performanțe tot mai bune și reportaje tot mai spectaculoase. Pentru tine.

Nu-ți promitem nimic altceva decât că vom continua să lucrăm cu aceeași migală și pasiune, punând în fiecare revistă ceva din noi. Că vom încerca mereu să ținem pasul cu tine, să te luăm de mână și să-ți arătăm lucrurile grozave pe care le-am descoperit și care ne-au impresionat. Atât. Sky is the limit.

Numărul de septembrie are drept cover-story ,,România Expaților”: un experiment despre România pe care nu reușesc s-o vadă românii, dar pe care străinii o cunosc ca pe buzunarul lor. În plus:

–        Reportaje din cea mai cool destinație pariziană, ,,Hotel Costes”, și din cel mai nou restaurant semnat Philippe Starck, extravagantul ,,Miss Ko”;

–        Top 5 burgeri pe care îi poți mânca în restaurantele cu renume ale Bucureștiului;

–        Fréderique Constant: 10 ani de manufactură Heart Beat;

–        Stil feminin și masculin: cum te pregătești pentru o ședință foto de business și, respectiv, cum îți alegi trenciul ideal pentru o toamnă de gentleman;

–        Chestionare despre viață și carieră cu CEO-ul ,,Baume & Mercier”, Alain Zimmermann, și cu creatoarea de pălării de modă-veche Gabriela Dumitran;

–        Review: boutique-urile și galeriile de artă care au resuscitat comerțul din zona Ateneului Român;

–        Moodboard cu Malvina Cervenschi;

–        Creatorul timpului: Hermès;

plus multe alte subiecte în exclusivitate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii