Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cât costă smartphone-ul Honor 7 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Gadget |
|

Cât costă smartphone-ul Honor 7

Smartphone-ul Honor 7 a fost lansat oficial în țară și va fi disponibil spre vânzare, începând cu săptămâna viitoare, în oferta eMAG, la prețul de 2.049 lei.
Honor7

Honor 7 are corp în întregime metalic, acoperit cu un înveliș ceramic și un ecran cu diagonală de 5,2 inci. Gadget-ul este dotat cu un procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3GB de RAM , 16GB memorie internă și o baterie de 3100mAh.

Device-ul prezintă o serie de funcții inovatoare, precum cititorul de amprente din orice unghi, dar și capabilități multimedia, printre care se numără camera foto principală de 20MP care integrează un senzor Sony IMX 230 și tehnologia honor focalizare rapidă, ce permit aperturii sale f2.0 să captureze imagini vii în condiții cu iluminare scăzută, în 0,1 secunde. Camera secundară de 8MP are o apertură f2.4 și LED flash încorporat .

Cititorul de amprente, integrat în noul Honor7, permite autentificarea rapidă, la 360 de grade, a amprentei, din diferite unghiuri, și include capabilitatea de auto-învățare astfel că acuratețea scanării este îmbunătățită prin reînregistrarea amprentelor folosite. Cititorul suportă, de asemenea, gesturi intuitive de control pentru ca utilizatorii să poată face orice, de la a răspunde la telefon și până la a realiza fotografii.

Terminalul integrează butoane plasate cât mai inteligent pentru a facilita utilizarea cu o singură mână.

Astfel, butonul său inteligent, plasat în partea stângă a telefonului, poate fi folosit pentru căutări rapide pe Google. Mai mult decât atât, telefonul își poate trezi utilizatorii sau poate fi găsit, prin comenzi special concepute, precum „Dear honor” sau „Where are you”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii