Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cartoon Network și Dr. Martens crează o nouă modă de încălțăminte inspirată din serialul „Să-nceapă aventura” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cartoon Network și Dr. Martens crează o nouă modă de încălțăminte inspirată din serialul „Să-nceapă aventura”

Cartoon Network a anunțat o colaborare cu Dr. Martens, compania britanică de încălțăminte cea mai cunoscută pe plan mondial, pentru realizarea unei ediții limitate de bocanci pentru adulți și copii, inspirată din serialul de comedie animată „Să-nceapă aventura” – serial ce a câștigat premiile Emmy și BAFTA, informează Media Expres.
aventura

Ediția limitată va fi disponibilă în trei modele diferite, fiecare a câte 1.460 perechi, oferite spre vânzare la nivel mondial. Pentru lansarea colecției, Cartoon Network va difuza în premieră un program special „Să-nceapă aventura”. Colecția va fi disponibilă în magazinele Dr. Martens din întreaga lume și online începând cu luna martie 2015.

Creat de Pendleton Ward și produs în Studiourile Cartoon Network, sezonul cinci al seriei „Să-nceapă aventura” este difuzat în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, iar sezonul șase va avea premiera în primăvara lui 2015.

Johanne Broadfield, Vice Președinte Cartoon Network Enterprises, Turner Broadcasting System, EMEA, a spus că personajele Finn și Jake sunt simboluri ai desenelor animate și ai culturii de consum și că ediția limitată le va aminti fanilor „Să-nceapă aventura” de toate vârstele să fie unici și să distreze.

Serialul „Să-nceapă aventura” este urmărit de 131 milioane de telespectatori la nivel global și de 32,8 milioane de copii din întreaga lume. Serialul prezintă doi prieteni eroi, pe Finn și pe Jake, care pornesc în aventură prin tărâmul Ooo.

Cartoon Network a fost lansat în Europa în anul 1993, având în prezent versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case. Cartoon Network și www.CartoonNetwork.ro sunt operate de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

Dr. Martens este cea mai cunoscută companie britanică de încălţăminte şi haine în întreaga lume. De peste 50 de ani Dr. Martens este sinonimă cu durabilitatea, confortul şi moda, are un portofoliu de peste 1.000 de modele și pantofii marca Dr. Martens au fost purtaţi de celebrităţi precum Madonna, Elton John, Sting sau papa Ioan Paul al II-lea.

În fiecare sezon, compania invită designeri cunoscuţi să semneze noile modele Dr. Martens. Până în present, nume ca Jean – Paul Gaultier, Yohji Yamamoto, Lulu Guinness, Orla Kiely, Jimmy Choo, Basia Zarzycka, Ben Cho, Amanda Wakeley, Caroline Charles sau Vivienne Westwood au semnat colecţii Dr. Martens. În cadrul Fashion Show din New York 2010, martenşii din piele neagră cu 14 găuri au fost desemnaţi drept „cea mai populară încălţăminte bărbătească” şi „cei mai underground pantofi ai decadei”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii