Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cartoon Network organizează „Petrecerile prieteniei” în patru orașe din țară - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cartoon Network organizează „Petrecerile prieteniei” în patru orașe din țară

cartoon_network.jpg
Televiziunea Cartoon Network organizează în lunile februarie și martie o serie de evenimente de marketing destinate publicului denumite „Petrecerile prieteniei”, în Iași, Timișoara, Constanța și Oradea, care îi vor avea ca protagoniști pe eroii serialelor din „Uimitoarea lume a lui Gumball” (foto) și „Să înceapă aventura”, informează Media Expres.

Evenimentele încep pe 16 februarie, iar primul este găzduit de Palas Mall din Iași. Urmează întâlnirea cu fanii din Timișoara, la Iulius Mall, pe 23 februarie, Constanța – la Maritimo Mall pe 1 martie și la Oradea – Era Shopping Parc, pe 16 martie.

La fiecare eveniment va exista și un spațiu dedicat strângerii de jucării pentru copiii mai puțin norocoși, ca urmare a răspunsului fanilor la campania umanitară desfășurată pe site-ul CartoonNetwork.ro în decembrie 2013. Lansată sub sloganul „Bucuria de a dărui este la fel de mare ca bucuria de a primi”, campania a atras în număr mare copiii, care au jucat aproape 14.000 de jocuri și au obținut puncte, transformate de Cartoon Network și sponsorii campaniei în 3.000 de cadouri pentru copiii instituționalizați.

Copiii vor putea întâlni câteva dintre cele mai îndrăgite personaje Cartoon Network: Gumball și Darwin, cei doi prieteni din serialul animat „Uimitoarea lume a lui Gumball”, precum și protagoniștii serialului „Să-nceapă aventura”, Finn și Jake, care se află pentru prima dată în România.

„Pornind de la prietenia dintre personaje precum Gumball și Darwin, Finn și Jake, Sughiț și Știrbul (Dragonii: apărătorii insulei) și chiar Bugs Bunny și Daffy Duck (The Looney Tunes Show), Cartoon Network le pregătește copiilor o aventură unică în lumea prieteniei, plină de jocuri și activități amuzante”, a declarat Andreea Spasova, Marketing și PR Manager Turner Broadcasting pentru România, Rusia, Bulgaria și țările balcanice.

Serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball”, difuzat la Cartoon Network de luni până vineri la 17:50, a obţinut până acum 21 de premii internaționale, inclusiv cinci premii BAFTA, dintre care unul prentru cel mai bun scenariu.

Comedia urmăreşte aventurile de zi cu zi ale lui Gumball, în vârstă de 12 ani, ale prietenilor şi familiei sale în neobişnuitul oraş Elmore. Cartoon Network va difuza un maraton Gumball pe 8 martie, de la 7:50, iar noile episoade din sezonul al 3-lea vor avea premiera în România în 2014.

„Să-nceapă aventura” este un serial cult care a primit anul trecut un premiu Emmy pentru cea mai bună realizare individuală în animație, ce urmărește peripețiile a doi buni prieteni, înțeleptul câine vorbitor Jake și băiatul aventuros Finn, care trec împreună prin aventuri fantastice și amuzante în regatul imaginar Ooo. Serialul poate fi urmărit la Cartoon Network de luni până vineri la 17:25, iar noi episoade din sezonul 5 vor avea premiera vineri, 14 martie, la aceeași oră.

Cartoon Network este o televiziune pentru copii care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Printre serialele reprezentative se numără „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Ben 10: Omnivers”, „Să-nceapă aventura” şi „Un show obişnuit”. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Televiziunea paneuropeană a fost lansată în 1993, fiind acum disponibilă în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case.

Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii