Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cartoon Network a lansat aplicația mobilă „Rainbow Ruckus” bazată pe „Uimitoarea lume a lui Gumball” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cartoon Network a lansat aplicația mobilă „Rainbow Ruckus” bazată pe „Uimitoarea lume a lui Gumball”

Cartoon Network a lansat aplicația pentru telefoanele mobile „Rainbow Ruckus”, inspirată din seria animată „Uimitoarea lume a lui Gumball”, un joc de tip „aventură arcade” în care pisica albastră energică și fără frică, Gumball, ajutată de Darwin, peștișorul său de companie și, totodată, cel mai bun prieten, trebuie să salveze orașul Elmore de Gelozie, o manifestare a monstrului cu ochii verzi, care a furat curcubeul de pe cer, informează Media Expres.
Cartoon Network

Deplasarea personajelor se face pe conductele de sub orașul Elmore. În cele treizeci de nivele ale jocului Gumball și Darwin deblochează conductele de canalizare prin care circulă curcubeul și, în final, eliberează locuitorii orașului de sub vraja Geloziei aducând curcubeul la loc pe cer.

Aplicația a fost dezvoltată de Ypieee! Entertainment și produsă de Cartoon Network în Marea Britanie. Aplicația bazată pe „Uimitoarea lume a lui Gumball” combină acțiunea live cu grafica animată 2D și 3D și ilustrează aventurile pisicii energice și fără frică – Gumball – și trăsnita sa familie, familia Wattersons.

Aplicația poate fi descărcată de pe GooglePlay sau AppStore și costă aproximativ 2 euro.

Seria a fost creată de Ben Bocquelet și îi are pe Sarah Fell ca producător executiv și pe Mic Graves ca regizor. „Uimitoarea lume a lui Gumball” poate fi urmărită la TV de luni până vineri, de la 17:45, exclusiv la Cartoon Network.

Cartoon Network este una dintre principalele televiziuni pentru copii, difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Printre serialele reprezentative se numără „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Ben 10: Omnivers”, „Să-nceapă aventura” şi „Un show obişnuit”.

Experienţa Cartoon Network este completată de website-uri, jocuri, Video On Demand, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă.

Televiziunea a fost lansată în Europa în 1993, Cartoon Network având versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi intrând în 128 de milioane de case. Cartoon Network și site-ul www.CartoonNetwork.ro sunt operate de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii