Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cartoon Network difuzează din martie serialul animat „Călăreţii dragonilor” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cartoon Network difuzează din martie serialul animat „Călăreţii dragonilor”

dragons_2.jpg
Produs de studiourile DreamWorks şi difuzat în exclusivitate de Cartoon Network, serialul animat „Călăreţii dragonilor” („Dragons: Riders of Berk”) va putea fi urmărit şi în România de pe 11 martie, în fiecare marţi de la ora 17:00, potrivit unui comunicat difuzat de biroul Turner de la București, preluat de Media Expres.

Serialul „Călăreţii dragonilor” continuă povestea din filmul „Cum să îţi dresezi dragonul”. Vikingii de pe Insula Tontului au învăţat să-i dreseze pe foştii lor inamici, dragonii, dar încă nu s-au obişnuit cu ei, mai ales că aceştia nu îşi dezmint natura de sălbatici şi creează mereu probleme.

Serialul Călăreţii dragonilor, produs în 2012 de studiourile DreamWorks Animation, a primit anul acesta patru premii Annie, inclusiv pentru cea mai bună animaţie de televiziune pentru copii.

Al doilea sezon al serialului va fi difuzat în luna mai a acestui an.

Cartoon Network este o televiziune distribuită în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii