Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Carmen Harabagiu este manager de conținut la Vodafone România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Telecom |
|

Carmen Harabagiu este manager de conținut la Vodafone România

Fosta șefă a HBO România, Carmen Harabagiu, este din decembrie 2015 manager de conținut la Vodafone România, potrivit paginii sale de Linkedin, noua sa poziție nefiind comunicată public de către companie până la difuzarea acestei știri, informează MEDIA EXPRES.
carmen harabagiu

După anunțul din 19 mai al Orange care oferă servicii de TV prin cablu, internet prin fibră optică și telefonie fixă, Vodafone rămâne singurul operator major de telefonie mobilă din România care nu a lansat servicii integrate de comunicații.

Vodafone a lansat un serviciu de distribuție TV în Irlanda în ianuarie și a anunțat că va lansa distribuția TV și în Marea Britanie, până la sfârșitul anului 2016, potrivit presei online (recombu.com).

Carmen Harabagiu a avut de-a lungul anilor un profil public discret, ea părăsind HBO în primăvara anului trecut din poziția de Country Manager, vicepreședinte pentru producție originală și programe la HBO Romania și Head of Program Planning la HBO Central Europe, fără să anunțe motivele despărțirii din companie.

Carmen Harabagiu are o experiență de peste 20 de ani în industria de televiziune dar a fost propulsată în funcții superioare de conducere la HBO unde a lucrat din 2000, după ce a făcut un MBA în afaceri la Open University Business School (UK) în anul 2003.

VEZI AUDIENȚELE MECIURILOR DIN PREMIER LEAGUE ÎN 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii