Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Care sunt cele mai căutate destinaţii din Europa pentru city break-uri - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Travel |
|

Care sunt cele mai căutate destinaţii din Europa pentru city break-uri

Italia se află în fruntea topului destinațiilor din Europa care au primit cele mai bune recomandări din partea turiștilor din întreaga lume pentru petrecerea de sejururi scurte de maxim 3 zile (city break-uri), potrivit studiului The Global Tourism Monitor, realizat de Mercury Research.
italia

După Italia, la diferență foarte mică, se află insulele din Grecia și Finlanda, departajate de fruntașa clasamentului de doar câteva zecimale.

Citește și: Topul celor mai scumpe orașe pentru expați. Pe ce loc se află Bucureștiul

România se află pe locul 23 în topul celor mai apreciate destinații din Europa pentru sejururi scurte, situându-se înaintea unor țări precum Muntenegru și Bulgaria. Cei mai mulți dintre turiștii străini care au ales România pentru un sejur scurt au fost motivați de vizitarea de obiective turistice și de experiențele turistice noi, și doar într-o mică măsură de cunoașterea culturii locale.

Studiul a fost realizat de Mercury Research împreună cu Asociația Global Market Research în prima jumătate a anului 2015, pe un eșantion de 16.800 de respondenți din 24 de țări din Europa, America, Asia-Pacific, Africa și Orientul Mijlociu și oferă informații despre 111 destinații turistice.

TOP 10 cele mai recomandate destinaţii din Europa pentru sejururi scurte:

  1. Italia
  2. Grecia
  3. Finlanda
  4. Austria
  5. Portugalia
  6. Cehia
  7. Irlanda
  8. Spania
  9. Franța
  10. Olanda

Vezi care este topul celo mai căutate destinații de vacanță din Europa

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii