Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Când va avea loc cea de-a treia ediție a SuperCoders, eveniment dedicat copiilor - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Când va avea loc cea de-a treia ediție a SuperCoders, eveniment dedicat copiilor

Orange România organizează sâmbătă, 17 octombrie, cea de-a treia ediție SuperCoders, seria de ateliere de programare adresate copiilor. Evenimentul va avea loc simultan în nouă țări din Africa și Europa, unde grupul Orange este prezent.
copii_internet.jpg

Cu acest prilej, participanții vor învăța cum să utilizeze limbajul programării și, îndrumați de traineri, își vor crea propriile animații.

Tema acestei ediții este protecția mediului, copiii fiind încurajați să dezvolte jocuri și animații construite în jurul aspectelor de mediu, precum încălzirea globală, consumul iresponsabil, reciclarea și protejarea biodiversității.

Orange propune astfel copiilor să-și folosească abilitățile și creativitatea pentru a contribui la protejarea planetei. Inițiativa grupului Orange și a celor nouă filiale care organizează sâmbătă seminarul SuperCoders se plasează în contextul în care în luna decembrie la Paris are loc Conferința Națiunilor Unite (COP21) dedicată schimbărilor climatice.

Evenimentul se va desfășura la Impact Hub București iar înscrierea se poate face printr-un e-mail trimis la adresa csr@orange.ro până pe 16 octombrie. Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate.

Grupul Orange este membru al Uniunii Internaționale de Telecomunicații (ITU), o agenție a Națiunilor Unite implicată în inițiative care adresează încălzirea globală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii