Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Bucureștiul a ajuns pe harta Sheraton - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Travel |
|

Bucureștiul a ajuns pe harta Sheraton

Starwood Hotels & Resorts Worldwide a intrat oficial pe piața din România prin deschiderea primului hotel Sheraton din România, la București.

Hotelul Sheraton este clasificat la cinci stele, are 270 de camere, dintre care 27 de apartamente executive și un apartament prezidențial. Sheraton oferă un spațiu de conferințe și de evenimente de 1.200 de metri pătrați, având la dispoziție 11 săli de conferințe, dintre care două săli de bal și două săli de ședință.

Lanţul hotelier Starwood Hotels & Resorts Worldwide a intrat pe piaţa din România cu brandul Sheraton, după ce a semnat un contract de franciză cu Grand Plaza Hotel, care a făcut investiții de aproximativ șase milioane de euro în modernizarea clădirii pentru a putea respecta standardele pe care le presupune brandul Sheraton.

„România are o creștere a PIB-ului semnificativă, iar Bucureștiul este o poartă-cheie pentru oamenii de afaceri, de aceea era important să ajungem în capitala României cu acest brand american foarte puternic”, a spus Robert Korn, vicepreședinte și director operațional pentru Europa de Sud-Est al Starwood Hotels & Resorts Worldwide, present la București cu ocazia deschiderii hotelului Sheraton.

GALERIE FOTO Cum arată Sheraton Bucharest Hotel

Reprezentanții Starwood au spus că mai au în calcul deschiderea altor hoteluri în România, însă deocamdată nu și-au dezvăluit planurile pe termen lung pe care le au pentru România.

„Odată cu debutul pe piața locală a Starwood Hotels & Resorts Worldwide cu brandul hotelier Sheraton, România reprezintă o oportunitate importantă de expansiune aducând Sheraton mai aproape de obiectivul său de a deschide peste 150 de hoteluri în umrătorii cinci ani”, a declarat Dave Marr, Global Brand Leader, Sheraton Hotels & Resorts.

Daniel Ben Yehuda, directorul general al Sheraton, este optimist și în ceea ce privește numărul de turiști care vor ajunge la București și care, prin urmare, vor crește gradul de ocupare în hotelurile din București. „Bucureștiul își revine după criză, iar anul acesta o să fie un an record. Estimăm că gradul de ocupare pe toată piașa o să fie cu 30% mai mare decât anul trecut”, a explicat el.

Sheraton Bucharest are aproximativ 300 de angajați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii