Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Breitling Chronoliner: Ceasul piloților de cursă lungă primește un update prețios - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Forbes.com

Orologerie de lux |
|

Breitling Chronoliner: Ceasul piloților de cursă lungă primește un update prețios

Un strop de inspirație retro, două măsuri de orologerie modernă și o nouă combinație de culoare și materiale. Bretiling readuce în atenția publicului modelul Chronoliner cu o ediție limitată la 250 de exemplare, o carcasă din aur roz de 18K și o complicație care atrage atenția pasionaților de aviație, din cockpit sau din afara lui.  
hgj

La momentul lansării, Breitling și-a dorit să facă din Chronoliner (încă) un model dedicat pasionaților de zbor și călătorii. Ceasul împrumuta din aerul exemplarelor lansate de companie în anii ‘50-’60, plusa cu un bezel fabricat din ceramică rezistentă la zgâriere și prezenta contrastul între cele trei subcadrane și cadranul negru care i-a atras numele de „ceasul panda“.

vcvcvCu o dimensiune impresionantă de 46mm în diametru ceasul reușea să devină rapid preferatul piloților de avion și al călătorilor de cursă lungă. A venit momentul pentru o actualizare a Chronoliner, iar Breitling a ales o ediție limitată de 250 de exemplare pentru a prezenta versiunea din aur roz de 18K și un nou model de curea de cauciuc care imită perfect brățara împletită a versiunii din oțel inoxidabil.

Roger Dubuis prezintă două noi variante ale vârfului de gamă Excalibur Spider

Modelul își păstrează funcția de cronograf, certificatul de acuratețe COSC emis pentru precizia de măsurare precum și funcția care îl face interesant pentru orice călător de cursă lungă: posibilitatea de a citi trei fusuri orare. Primul este indicat în mod clasic, cu indicatoarele de ore și minute, vizibile prin contrast cu cadranul negru. Al doilea fus orar apare în format 24 de ore la mișcarea acului central cu vârf roșu, în timp ce al treilea fus poate fi citit prin rotirea bezelului din ceramică și un scurt calcul matematic.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii