Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Brandul de bijuterii al Malvinei Cservenschi, „Malvensky”, a devenit furnizor al Casei Regale a României - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Bijuterii |
|

Brandul de bijuterii al Malvinei Cservenschi, „Malvensky”, a devenit furnizor al Casei Regale a României

Fosta prezentatoare TV mai face un pas în businessul său cu bijuterii, fondat în urmă cu cinci ani, iar „Malvensky” devine furnizor al Casei Regale a României.
CR_2

Săptămâna trecută a avut loc ceremonia de acordare a calității de furnizor al Casei Regale a României brandului de bijuterii Malvensky. Evenimentul s-a desfășurat la Palatul Elisabeta în prezența Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României, care a înmânat această înaltă distincție Malvinei Cservenschi, fondator și designer Malvensky .

CR_5„Malvensky a oficializat, prin îngăduința Majestății Sale Regele Mihai, onoarea de a crea bijuterii atât pentru reprezentanții Familiei Regale a României, cât și pentru alte Familii Regale, prin prezența Principesei Moștenitoare și a Principelui Radu la diferite evenimente regale din întreaga lume. Deja am avut bucuria să creăm pentru Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României, cât și pentru alte Familii Regale europene. Iar viitorul sună de-a dreptul strălucitor”, a declarat Malvina Cservenschi la finalul ceremoniei de investire.

Misiunea Malvensky este să traducă simboluri, tradiții și emoții în aur și pietre prețioase. „Obiectivul meu a fost și rămâne să creez bijuterii cu însemnătate și mesaj. Calitatea de furnizor al Casei Regale vine în perfectă armonie cu misiunea noastră. Istoria Malvensky prinde astfel noi valențe cu prestanță regală, granițe îndepărtate și binemeritata postură a excelenței”, a mai spus antreprenoarea.

Calitatea de furnizor al Casei Regale se oferă pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea de prelungire.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii