Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Boomerang serbează 75 de ani de Tom & Jerry la CinemaCity - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Boomerang serbează 75 de ani de Tom & Jerry la CinemaCity

Tom & Jerry
Televizunea pentru copii Boomerang organizează un eveniment B2C („business-to-business”) luni, 15 decembrie, de la ora 18:30, la Cinema City, Sun Plaza din București, informează Media Expres.

Evenimentul programează mai multe evenimente de interacțiune cu publicul țintă al televiziunii – copiii dar și părinții lor – și va include o proiecție de desene animate cu celebrele personaje de desene animate Tom & Jerry.

Evenimentul va trece printre altele în revistă evoluția celor două personaje de desen animat de-a lungul istoriei lor de 75 de ani și va premia participanții cu surprize și cadouri.

Boomerang a apărut pe piața de televiziune europeană în anul 2000 în Marea Britanie și Irlanda, având ca programe de bază seriile de desene animate devenite clasice cu Tom & Jerry, Scooby-Doo, Pantera Roz etc., dar a început să difuzeze mai recent și programe și emisiuni mai noi.

Televiziunea s-a lansat în România în anul 2010, iar în anul 2011 feedul pentru Europa Centrală și de Est a fost separat de cel pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, prilej cu care a adăugat blocul special pentru preșcolari Cartoonito.

Televiziunea aparține companiei Cartoon Network, Inc. și se difuzează prin Turner Broadcasting System (Time Warner). Televiziunea se distribuie pe rețelele de cablu și satelit prin biroul Turner din București și vinde publicitate locală prin intermediul biroului local Discovery Romania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii