Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 The Body Shop a înregistrat o creștere a vânzărilor de 12% în 2015 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

The Body Shop a înregistrat o creștere a vânzărilor de 12% în 2015

Vânzările rețelei de magazine cosmetice The Body Shop, prezentă pe piața locală de aproximativ 17 ani, au crescut cu 12,5% în 2015, informează ZF.
the body shop

Această majorare a vânzărilor se datorează climatului economic favorabil, dar și maturizării pieței, Dana Tudorache, directorul general al companiei, afirmând că a fost cel mai bun an după 2009, anul în care criza economică a afectat piața locală.

UN STROP DE SENINĂTATE: FASCINANTELE INSULE MAURITIUS

„Pentru The Body Shop anul 2015 a fost unul dintre cei mai buni ani de după 2009 şi a însemnat o creştere de 12,5% faţă de anul precedent, cu mult peste creşterea pieţei de produse cosmetice“, a declarat Dana Tudorache, directorul general The Body Shop, conform sursei citate. 

 Piaţa a înregistrat o creștere de 2,8%, până la aproximativ 3,5 mld. lei.

O FARMACISTĂ ROMÂNCĂ DE 84 DE ANI A LANSAT O LINIE DE CREME CA-N VREMURILE DE GLORIE ALE FRUMUSEȚII

Compania Ginkgo Romania, care operează magazinele The Body Shop, a încheiat anul 2014 cu afaceri de 4,7 mil. lei. În urma unei creșteri de 12,5%, businessul reţelei de magazine cosmetice a ajuns la aproximativ 5,3 milioane de lei.
„Această creştere a fost favorizată de lansarea unor produse şi game de îngrijire de pe segmentul premium, dar şi de un mediu economic mai prietenos“, spune Dana Tudorache, cea care conduce operaţiunile The Body Shop de la intrarea companiei pe piaţa locală.
Ginkgo Romania şi-a bugetat o creştere a businessului de 4,5%-5% comparativ cu 2015.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii