Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Bitdefender organizează două cursuri pentru studenți - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Bitdefender organizează două cursuri pentru studenți

Bitdefender anunță organizarea a două cursuri pentru studenții din București interesați să se dezvolte profesional și să acumuleze cunoștințe de la experții în securitate ai companiei.
tehnologie.jpg

Cursul de programare C/C++ pe sistemul de operare Windows – „How to use C/C++ and algorithms to make Windows OS to do what you want” constă  în 14 sesiuni, luni și miercuri între orele 16.00-19.00.

Cursul de testare software pentru începători cu tematica „QA techniques and advanced debugging methods for beginners” va avea zece sesiuni, marți și joi între orele 16.00-19.00.

Înscrierea se face pâmă pe 10 octombrie 2015 inclusiv. Selecția participanților la curs se efectuează în urma testării candidaților, în perioada 12 octombrie – 24 octombrie.

Cele două cursuri vor avea loc în perioada 26 octombrie-11 decembrie 2015 la IAA House, Calea Victoriei, în București.

Participanții la cursuri vor primi la finalul proiectului diplome și premii din partea Bitdefender și, totodată, oportunitatea de a-și construi o carieră.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii