Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Bitdefender a lansat o aplicație prin care utilizatorii pot descoperi monumentele istorice din România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Bitdefender a lansat o aplicație prin care utilizatorii pot descoperi monumentele istorice din România

Bitdefender, producător global de soluții de securitate cibernetică, a lansat o aplicație de mobil care invită utilizatorii la descoperirea monumentelor istorice din România, de la dave dacice, cetăți și castele medievale, la biserici fortificate.
Drumul Cetatii

„Drumul Cetăților” este dispobinilă pentru orice dispozitiv mobil cu sistem de operare Android  sau iOS și poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.

Aplicația oferă utilizatorilor informații despre cele mai apropiate monumente istorice și devine, în același timp, ghid. Fiecare fortificație beneficiază de o scurtă descriere, de o fotografie care să o facă mai ușor de recunoscut și de informații rutiere pentru a ajunge la destinație.

„Bitdefender, ca brand românesc, susține și promovează în mod firesc valorile românești. Ne bucurăm că prin intermediul aplicației „Drumul Cetăților” putem aduce mai aproape de utilizatori o bucată de istorie, îmbinând tradiția și securitatea. Sperăm că aplicația îi va ajuta pe toți cei care vor să cunoască mai bine istoria noastră, purtându-i către locuri care merită să fie (re)descoperite”, a declarat Cristina Andrei, Global SEO & SM Manager, Bitdefender.

Odată ajuns în apropierea unui obiectiv, utilizatorul poate da „check-in”. Securizează astfel monumentel și, în același timp, obține un rang medieval care este răsplătit cu o soluție de securitate Bitdefender.

Printre monumentele istorice despre care utilizatorii pot afla mai multe informații prin intermediul aplicației se numără Cetatea Făgărașului, Fortificația de la Cisnădioara sau Cetatea Inelului.

În 2015, Bitdefender, companie deținută de Florin și Măriuca Talpeș, a fost clasată pe locul 249 în topul Forbes al celor mai puternice 500 de companii din România. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii