Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Beyonce și Jay Z, cel mai bine plătit cuplu de vedete din lume în 2016 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Topuri |
|

Beyonce și Jay Z, cel mai bine plătit cuplu de vedete din lume în 2016

Cel mai bine plătit cuplu de vedete din lume în 2016 este cel format din cântăreața Beyonce și soțul acesteia, rapperul american Jay Z, care pe parcursul ultimelor 12 luni au avut cumulat venituri estimate la 107,5 de milioane de dolari, conform topului realizat de Forbes.
beyonce si jay z

Supranumită și Queen B, cântăreața Beyonce a încasat în ultimele 12 luni aproximativ 54 de milioane de dolari, sumă care i-a adus locul 34 în Top 100 cele mai bine plătite vedete în 2016, realizat de Forbes.

Care sunt cele mai bine plătite vedete din lume în 2016

Rapperul american Jay Z se află pe poziția 36 în topul celor mai bine plătite vedete din lume în 2016, cu câștiguri de circa 53,5 de milioane de dolari în ultimul an.

GALERIE FOTO TOPUL CELOR MAI BINE PLĂTITE VEDETE DIN LUME ÎN 2016

Câștigurile celor doi au crescut în mare parte datorită albumului Lemonade, al lui Beyonce, care a debutat exclusiv pe serviciul de streaming al lui Jay Z, Tidal, pe care acesta îl deține împreună cu soția sa și alți co-proprietari.

Încasările cântăreței Beyonce, însă, s-au datorat în mare parte celor 19 spectacole pe care le-a susținut în perioada iunie 2015 – iunie 2016, surclasându-l pe Jay Z, care a avut doar două spectacole în aceeași perioadă de timp.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii