Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 BCR, pentru clienții cu credite garantate rate reduse, în medie, cu 20% - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Macroeconomie |
|

BCR, pentru clienții cu credite garantate rate reduse, în medie, cu 20%

Banca Comercială Română (BCR) oferă tuturor clienților cu credite imobiliare și celor cu garanție ipotecară posibilitatea de a beneficia de o dobândă mai bună, echivalentă cu media pieței în acest moment – 4,95% p.a. , precum și posibilitatea de a avem cinci ani dobândă fixă. Oferta băncii include și o asigurare de viață gratuită pe perioada de derulare a creditului.
reducere

Pentru clienții băncii, pe lângă reducerea de peste 20% a ratei lunare de plată, banca oferă un flux rapid de aprobare, cu documentație simplificată, într-un singur drum la bancă, comisioane zero și asigurarea de viață gratuită pe întreaga durată a creditului.

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții BCR cu credite ipotecare sau garantate cu ipotecă, trebuie să se adreseze băncii – prin contact center sau în unitățile bancare, la consilierii specializați.

În vederea scurtării timpului de aprobare, banca a contractat notari publici, care vor fi disponibili în unitățile băncii pentru a facilita semnare tuturor documentelor necesare.

„Echilibrul între rezultatele financiare și relația cu clienții este starea de normalitate către care ne îndreptăm. Suntem o bancă diferită față de acum trei ani, avem o noua filosofie de business, și acest lucru se vede în măsurile pe care le luăm”, spune Dana Demetrian, Vicepreședinte Retail&Private Banking, BCR.

BCR elimină comisioanele pentru retragerile de numerar la ATM-uri

Radu Crăciun, economist șef BCR: Rolul statului în economie trebuie să scadă, un mit

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii


    Notice: Undefined offset: 0 in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 127