Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 BCR dorește să angajeze 120 de persoane, în București - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

BCR dorește să angajeze 120 de persoane, în București

BCR oferă 120 de joburi și 100 de poziții de internship la Târgul Angajatori de Top 2017 din București.
imagine3

Cele 120 de poziții deschise la BCR se adresează candidaților cu studii superioare din București, fiind posturi atât în structura centrală a băncii, cât și în rețeaua comercială din Capitală. Aceste poziții sunt: partener clienți retail, partener servicii clienți, Private Banker, manager relații corporate, analist financiar, specialist de risc, auditor, programator și analist business intelligence.

BCR recrutează aproximativ 100 de interni, în cel de-al 10-lea an de program dedicat de internship – Learn @BCR, o pondere importantă aici fiind pozițiile deschise în segmentul IT.

„Ne căutăm mereu colegi noi. Oameni deschiși, proaspeți, talentați. Știm că sunt acolo, doar trebuie descoperiți. Ca instituție de referintă în sistemul bancar din România, este de datoria noastră să oferim permanent oportunități de carieră tinerilor sau celor care își caută o poziție profesională bună.

Iar BCR este astăzi mai mult decât un loc de muncă, e un adevărat spațiu social, ce oferă șanse și momente frumoase fiecăruia dintre membrii săi. Unii ne spun «gulere albe». Dincolo de această etichetă, există, de fapt, niște oameni bine pregătiți, cu studii superioare, a căror performanță este cultivată, recunoscută și recompensată.

În plus, dimensiunea BCR și apartenența la Grupul Erste permit multe oportunități de dezvoltare și creștere profesională, dar și de mobilitate internațională”, a declarat Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane BCR.

Pe lângă pachetul de bază, noilor angajați ai băncii li se oferă, ulterior, o serie de programe de training și coaching.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii