Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 BBC Worldwide a anunțat ce programe a vândut în Europa Centrală și de Est - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

BBC Worldwide a anunțat ce programe a vândut în Europa Centrală și de Est

BBC Worldwide a anunțat la 12 iunie că vinde peste 2.000 de ore de programe în urma mai multor tranzacții cu difuzori din Europa Centrală și de Est (ECE) pentru anul 2017, inclusiv România, informează MEDIA EXPRES.
BBC

BBC vinde printr-un acord regional formate către Central Media Enterprise Group (CME Group), pentru show-ul „Dancing with the Stars”, disponibil în cinci teritorii. În acest acord sunt incluse și Pro TV în România și Pop TV în Slovenia, unde emisiunea este deja populară.

RTL din Croația a semnat un contract de trei ani, pentru 320,5 ore de conținut în primul an, ce include comedii clasice cum sunt „Allo Allo”, “2Point4 Children” și “Yes Minister”, precum și programe de teatru și istorie naturală, dar și „Top Gear”. O altă companie din Croația, „Pickbox” a achiziționat 205 ore de conținut – comedii clasice și drame noi, inclusiv seria completă „Doctor Who”.

Cehia TV și Prima din Cehia au cumpărat 300 de ore de conținut nou pentru telespectatorii cehi incluzând programe pentru copii, de teatru, de muzică și de istorie naturală, documentarul „Planet Earth II”. Slovak TV a achiziționat peste 82 de ore de conținut mixt.

Televiziunea Națională a Bulgariei (BNT) a realizat un contract de 101 ore pentru o serie de drame premium, precum și programe de știri de actualitate. În plus, BNT a achiziționat și documentarul “Planet Earth II”.

Sony Rusia a cumpărat „Doctor Who” pentru Rusia, iar Amedia a achiziționat prima producție 4K cu versiuni UHD ale seriilor „Planet Earth II” și “The Hunt”. BBC a parafat primul contract cu canalul Viacom Spike care cuprinde 75 de ore de conținut premium din categoria drama și seriile 16-22 ale „Top Gear”. TV Rain a semnat cu BBC World Service pentru conținut adițional și pentru a susține un nou buletin de știri pentru BBC Russia. O altă înțelegere presupune ca producțiile „War and Peace” și “Sherlock” seria 4 să revină în Rusia pe Chanel 1, în completare cu drama „The Collection” și la alte variate titluri muzicale.

În Estonia, televiziunea publică ETV a licențiat toate cele șase serii din „Call the Midwife” și alte programe de știință, lifestyle și istorie naturală, inclusiv noua serie “Blue Planet II” printr-un contract de 200,5 ore. În Lituania, televiziunea publică LNK a achiziționat 51 de ore de programe de istorie naturală și documentare.

BBC vinde programe în Europa de Est și pentru mediul digital, prin contracte semnate cu platforma online Viaplay pentru 149 de ore de conținut pentru statele baltice, inclusiv 16 episoade speciale din

„Top Gear” și seriale-dramă, prima dată când o platformă difuzează dramă în această regiune, inclusiv toate seriile din “Luther”, “Happy Valley” și “The Musketeers”.

UPC Ungaria a semnat un contract pentru drepturile de difuzare a 207 ore de conținut pentru servicii video la cerere, inclusiv cinci serii din „Doctor Who”.

În Letonia, Lattelecom a cumpărat 92,5 ore de programe dramă, programe pentru copii, lifestyle și istorie naturală. De asemenea, BBC Worldwide a semnat primul contract cu LMT, pentru un pachet mixt de 73,5 ore, în timp iar televiziunea publică LTV a achiziționat 50 de ore de emisiuni, inclusiv “Hey Duggee”, câștigător al premiului BAFTA.

În 2015/2016, BBC Worldwide a generat profituri de 133,8 milioane de lire sterline, vânzări de 1.029,4 milioane și a returnat 222,2 milioane de lire sterline către BBC.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii