Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Banca Comercială Ferovială a lansat aplicația BCF Mobile - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Uncategorized |
|

Banca Comercială Ferovială a lansat aplicația BCF Mobile

Banca Comercială Ferovială (BCF) a lansat o aplicație de verificare a conturilor direct de pe telefonul mobil și posibilitatea de chat online pe site-ul instituției, în contextul în care consultarea disponibilului din conturi este una dintre principalele activități ale utilizatorului de produse bancare.    
bank.jpg

Prin urmare, aplicația „BCF Mobile” poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play pentru dispozitivele cu sistem Android.

În ceea ce privește chat-ul online direct de pe site, toți utilizatorii interesați de produsele și serviciile oferite de BCF  vor primi răspunsuri în timp real.

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 și este prezentă cu 15 unităţi, în 11 oraşe ale ţării. Conform protocolului semnat cu CEC Bank, clienţii BCF pot retrage bani din ATM-urile CEC, peste 1100 în toată țara, la aceleaşi costuri ca pentru ATM-urile BCF.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii