Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Un nostalgic care vrea schimbare - Forbes.ro
Cautare, Contributor

30 sub 30 |
|

Un nostalgic care vrea schimbare

Edmond Niculușcă organizează, de mai mulți ani, tururi la pas cu bastonul prin Capitală și vorbește, de parcă ar fi din vremurile de demult, despre istorie, literatură și urbanism.
edmond-niculușcă-landscape

Este preşedintele Asociaţiei Române pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate (A.R.C.E.N.) – a cărei activitate este împărțită în trei direcții: memoria orașului (trasee-culturale pietonale, inițiative civice pentru salvarea de monumente etc.), microcomunitățile și ideile în dialog (nocturnele de poezie contemporană, dezbateri și conferințe, lecturi publice).

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

Top ,,30 sub 30″, ediția 2017

“Ideea înfiinţării ARCEN-ului a fost continuarea firească a visului ce-l port mereu cu mine, acela că generaţia noastră are o imensă responsabilitate şi o chemare; cred că suntem cei care pot da o nouă lumină acestei lumi, un nou suflu veacului acesta trist, dezorientat, revoltat… Despre mine?! sunt vesel şi trist, comunicativ şi ursuz, blând şi aspru, mulţumit cu nimic şi nemulţumit totdeauna de toate; ba cu o viaţă de pustnic, ba lacom de plăcerile vieţii, fugind de oameni şi căutăndu-i mereu; nepăsător ca un stoic şi iritabil ca o fată nervoasă…o ciudată amestecătură!”, declară Edmond.

foto: ARCEN

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii