Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Topul celor mai bine plătiți DJ din lume - Forbes.ro
Cautare



, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Topul celor mai bine plătiți DJ din lume

Muzica electronică și dance, genuri definite de sintetizatoare, vocaluri și lumini psihedelice au intrat în atenția tuturor și cei mai bine plătiți DJ au un salariu anual de opt cifre. Regii cash-ului electronic au adunat împreună 270,5 mil. $ (mai puțin cu 1% decât anul trecut).
Calvin-Harris FOTO DREW RESSLER

1. Calvin Harris (63 mil. $)

Cu toate că relația cu Taylor Swift nu mai există, câștigurile lui Harris (foto) sunt mai mari ca niciodată. Câștigând mai mult de 400.000 $ pe concert, el este de departe cel mai bine plătit DJ din Las Vegas.

 

2. Tiesto (38 mil. $)

DJ-ul olandez de 47 de ani cere o taxă de noapte care are șase cifre (are mai mult de 100 de evenimente pe an) și și-a adăugat o colaborare estimată la șapte cifre cu 7-Up.

 

3. David Guetta (28 mil. $)

Guetta rămâne unul dintre DJ-ii care câștigă cel mai mult în Las Vegas, cu apariții permanente la Resorturile Wynn din Nevada. Guetta a fost și cel care a creat melodia pentru Campionatul European de fotbal din 2016.

 

4. Zedd (24,5 mil.$)

DJ-ul originar din Rusia, care a crescut în Germania, Zedd a încasat cel mai mare venit într-un an din cariera sa mulțumită festivalurilor și cluburilor în care a distrat oameni cu muzica sa.

 

5. Steve Aoki (23,5 mil. $)

Cunoscut pentru că își atacă petrecăreții cu tort, Steve Aoki a pus muzică anul trecut de 198 de ori, în ciuda operației la corzile vocale. Cu toate astea, el se îndoiește că artiștii muzicii electronice au atins punctul culminant. „Balonul abia s-a spart în America. Puteți să vedeți asta în Las Vegas”, crede acesta.

 

6. Diplo (23 mil. $)

DJ-ul de 37 de ani a susținut turnee în toată lumea, atât singur, cât și cu Jack U și Major Lazer. Diplo a fost co-autorul hit-ului „Lean on”, care a fost difuzat de mai mult de 800 de milioane de ori pe Spotify.

 

7. Skrillex (20 mil. $)

DJ-ul al cărui nume real este Sony Moore, a fost cel din spatele revenirii lui Justin Bieber și a produs cinci melodii de pe ultimul album a lui Bieber, Purpose.

 

8. Kaskade (19 mil. $)

Tată a trei copii, aflat pe drumuri aproape tot anul, a avut un eveniment la care au participat 20.000 de persoane în mai anul trecut, în Los Angeles.

 

9. Martin Garrix (16 mil. $)

La 20 de ani, Garrix este cel mai tânăr membru al listei. De asemenea, el este și noua imagine
a ceasurilor Tag Heuer.

 

10. Dimitri Vegas și Like Mike (15,5 mil.$)

Mai degrabă cunoscuți în Europa după numele Sin City, grupul belgiano-grec își face simțită prezența pe glob cu onorariile
de festival de șase cifre.

Traducere și adaptare de Ana Racheleanu

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii