Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Teenprenoriat - Forbes.ro
Cautare, Contributor

30 sub 30 |
|

Teenprenoriat

A făcut cunoștință cu antreprenoriatul la doar 15 ani. Acum, la diferență de cinci ani, are tot atâtea afaceri în spate. Și creează în continuare businessuri.
alexander stoica marcu 3O5A0836

O carte care costă 30 de lei – „Școala de afaceri”, de Robert T. Kiyosaki – l-ar putea face miliardar pe Alexander. Așa se vede în următorii ani tânărul din Constanța care, după ce a citit cartea de mai sus, a știut exact ce vrea să facă – antreprenoriat.

Top ,,30 sub 30″, ediția 2017

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

A început atunci prima sa afacere cu bani împrumutați de la tatăl său și producea insigne și materiale promoționale. Anul trecut, Insignus România a fost vândută pentru aproape 50.000 de euro.

Spre businessuri create, crescute și vândute își îndreaptă și în prezent atenția, alături de Mihai Bocai, fondatorul grupului Evonomix, o companie de marketing și tehnologie pentru care lucrează de un an și jumătate. Deși nu a avut loc niciun exit până acum pentru afacerile create în cadrul grupului, la Evonomix s-au născut deja zece startup-uri ce-și așteaptă cumpărătorii în viitor.

În schimb, grupul se mândrește cu câteva premii importante, printre care marele premiu al competiției de antreprenoriat JA Europe Enterprise Challenge 2016, acordat companiei Save Energy din cadrul Startup Studio.

Save Energy a concurat împotriva a 19 companii din 16 țări europene, reușind să câștige competiția cu o priză inteligentă care împiedică alimentarea cu energie electrică a diferitelor aparate, atunci când acestea sunt în stand-by.

De anul viitor, Alexander Stoica-Marcu vrea să-și continue munca începută aici în Statele Unite, unde speră să-l întâlnească și pe idolul său, cel mai în vogă antreprenor din lume, Elon Musk.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii