Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Politica lovește în afacerile din CEE - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Redactor

Servicii financiare |
|

Politica lovește în afacerile din CEE

Starea economiei și a mediului de afaceri din Europa Centrală se află într-o degradare continuă, arată un raport al Deloitte.
shutterstock_111600026

Veniturile cumulate ale celor mai mari companii din Europa Centrală și de Est au atins, anul trecut, 712 miliarde de euro, în scădere cu 0,4% față de anul precedent, potrivit unei analize efectuate de compania de consultanță Deloitte.

De asemenea, cifra încasărilor medii a stagnat, acesta fiind și al treilea an în care a crescut numărul companiilor cu venituri în scădere. 40% dintre companiile din cele 18 țări din top 500 din Europa Centrală și de Est au raportat scăderi ale afacerilor. Industria manufacturieră este, însă, singura care a prezentat o creștere relativă, cu o majorare medie de 2,9%.

Află mai multe despre cele mai mari 500 de companii din Europa Centrală și de Est.

Potrivit aceluiași raport, situația instabilă din Ucraina și sancțiunile economice recente vor contribui la deteriorarea contextului economic din regiune. Efectul acestei situații se va reflecta, cel mai probabil, în continua scădere a gradului de dezvoltare a celor mai mari companii din Europa Centrală.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii