Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 O seară pentru gentlemeni - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

O seară pentru gentlemeni

Organizat de Forbes România sub bagheta „Forbes Life”, prima ediție „Forbes Gentleman” s-a alăturat seriei de evenimente „Forbes Lady”, aducând laolaltă nume de succes din lumea business-ului masculin, în cadrul unei cine speciale.
1. DSC_2469

Evenimentul a avut loc pe data de 19 mai 2016 la Grand Hotel Continental și le-a oferit domnilor din business-ul românesc o seară deopotrivă relaxantă și interactivă, cu informații relevante și inedite despre alegerea ceasului și a parfumului potrivit, dar și despre construirea unui stil de viață echilibrat.

4. DSC_2727

Astfel, gentlemenii serii au fost martorii unei demonstrații de orologerie oferită de reprezentantul Helvetia Luxury Watches și ai unei prezentări despre arta alegerii parfumurilor masculine oferită de Createur 5 d’Emotions, primind totodată sfaturi despre armonizarea vieții personale cu cea profesională de la Dragoș Iliescu, Specialist D&D Research. Seara s-a încheiat cu un update despre cele mai noi gadgeturi care să le aprindă imaginația, prin recomandările iStyle.

Prima ediție Forbes Gentleman a fost realizată alături de partenerii BMW Group România, Boggi Milano, Nespresso, iStyle și cu sprijinul Domeniilor Sâmburești, Freixenet și Florăria Magnolia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii