Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cum să pariezi fără să afle Big Brother - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Blogul lui Lucian Davidescu (riscograma.ro)

Bani și Investiţii |
|

Cum să pariezi fără să afle Big Brother

Statul român încearcă să taxeze pariurile pe internet. Nu are nicio șansă!

Cazul recent al celor peste 50 de mii de români pe care statul încearcă să-i amendeze pentru că au pariat online arată cam cât de departe este statul dispus să meargă în încercarea de a taxa până și internetul, scrie riscograma.ro. Metodele descrise mai jos arată cam cât de puține șanse are.

1. Primul nivel de protecție este ascunderea sursei traficului. În varianta light, este de ajuns un proxy server. Varianta intermediară este un serviciu Virtual Private Network, care poate fi cumpărat pentru câțiva euro pe lună. Pentru anonimizarea completă, este recomandabilă folosirea exclusivă a browserului TOR.

2. Al doilea nivel de protecție este ascunderea datelor de cont. Plata trebuie făcută nu direct de pe card, ci prin intermediul unor servicii ca PayPal sau Skrill. Cel din urmă oferă și opțiunea de a atașa un card (la primul, opțiunea e disponibilă doar pentru clienții care pot demonstra rezidența bancară în SUA). Varianta extremă este folosirea de bitcoin.

3. Al treilea nivel de protecție este schimbarea legală a țării de rezidență. Pentru cei care folosesc case de pariuri cu filtre mai riguroase, este de preferat să deschidă contul bancar într-o jurisdicție unde pariurile online nu sunt reglementate. Avantajul unui astfel de cont este că el se poate dovedi util într-o mulțime de alte situații.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii