Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cartea câștigătoare - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Cartea câștigătoare

Frații Alin și Răzvan Matache au pariat câștigurile din poker online pe o microberărie ce produce bere artizanală - „Ground Zero Beer”.
alin matache

În 2015, cei doi frați au transformat un fost restaurant din zona Băneasa într-o microberărie și au început producția de bere artizanală. Alin Matache, 27 de ani și priceput jucător de poker, a fost finanțatorul afacerii, investind circa 100.000 de euro din banii câștigați la poker online. De cealaltă parte, Răzvan a venit cu pasiunea, ideile și know-how-ul obținute în urma unui curs de berar finalizat în Anglia.

Top ,,30 sub 30″, ediția 2017

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

Își descriu cu mândrie „creația” din fabrică ca fiind „o bere craft mică, independentă, dar foarte meseriașă”. Produc loturi mici și ediții limitate, importând 90% din malț din Marea Britanie.

Au făcut o promisiune fanilor Ground Zero Beer, care sunt în special turiști, expați, prieteni și prieteni de-ai prietenilor: „Pentru că ne pasă de gustul berii, nu o să folosim niciodată porumb sau orez, doar pentru a scădea costul de producție, așa cum fac producătorii care îmbuteliază berea în sticle verzi, translucide”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii